Menu

19/06/2020

Kipling sale, tot wel 50% korting

Kipling, wie kent het niet. Het sportieve merk staat bekend om zijn functionele tassen en stijlvolle ontwerpen. Met een tas van Kipling zit je elke dag goed! Gebruik ze naar je werk of wanneer je uiteten gaat, een Kipling tas kan echt overal mee naartoe! Bij Van Os shop je deze tassen nu extra voordelig. Je ontvangt namelijk op alle Kipling artikelen, ook in de sale, nog eens 20% korting, dit kan dus oplopen tot wel 50% korting! Benieuwd naar het leuke merk en zijn tassen? Lees dan snel verder. 
 
Het merk Kipling is sinds 1987 bezig met het ontwerpen van de mooiste tassen van licht materiaal voor een betaalbare prijs. Het merk zit vol passie, creativiteit en geluk. Keer op keer worden er weer nieuwe collecties uitgebracht die steeds weer verrassend zijn. De naam Kipling is verbonden aan de schrijver Rudyard Kipling, die schreef over dieren en zo ook apen. Dit speelse karakter komt terug in de bekende Kipling Monkey die aan ieder ontwerp bevestigd is. 

De leukste Kipling tassen vindt je bij Van Os                                                                                                         
Leef licht, dat is het motto van Kipling en dat is duidelijk terug te zien in de tassen en de ontwerpen. Omdat de tassen gemaakt zijn van lichte materialen kun je ze makkelijk overal mee naartoe nemen en volstoppen met al jouw essentials! Je kunt kiezen uit de leukste kleuren dus er is altijd wel een Kipling tas die bij jou past, of je nu gaat voor een crossbody, schoudertas, rugzak of portemonnee, bij Van Os vind je ze allemaal.

 

Benieuwd naar de gehele Kipling collectie? Klik dan hier.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt