Menu

15/04/2020

Iconic love

Soms kun je aan het silhouet van een tas in een oog opslag zien welke tas het is. Bij Van Os noemen wij dit Iconic bags. De komende tijd zul je deze tassen veel voorbij zien komen op de website, de social kanalen van Van Os en in de blogs. Vandaag lichten we de gave tassen van MYOMY uit en de all time favorite van Flora&Co.

Heb jij deze iconische tas van MYOMY al in je garderobe? De ‘My Paper Bag’ was het eerste icoon van het merk. Het is een duurzamer alternatief voor de beroemde, New Yorkse, papieren tassen. Sindsdien combineert MYOMY de unieke designs met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Alle tassen worden door een professioneel team ontwerpers tot leven gebracht. Ieder heeft een eigen, uniek, verhaal dat wordt meegenomen in het design van de tassen. Alles van MYOMY wordt met de hand gemaakt in een fairtrade gecertificeerde fabriek. 
 
De Paper Bag is niet alleen super functioneel in gebruik maar ziet er daarnaast erg stijlvol uit. De tassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het kartelrandje aan de bovenkant is kenmerkend voor deze collectie. Dit geeft de tas meteen een opvallende look. De Paper Bag beschikt aan de binnenkant over een ruim hoofdvak met ritsvakken en steekvakken waardoor de tas overzichtelijk in kunt gericht. 
 
 
Flora&Co
De Flora&Co saffiano schoudertas is een echte musthave voor in je garderobe. De tassen portemonnees en rugzakken van het merk zijn onwijs populair maar de saffiano schoudertas steekt hier met kop en schouder bovenuit. Het is dat ook niet voor niets onze meest verkochte tas! De tas is een echte iconic! De populaire tas was het eerste exemplaar dat het merk uitbracht en is sindsdien een regelrechte hit. 
 
De schoudertas is altijd te herkennen aan zijn uitlopende formaat, effenkleur en mooie details. De tas is perfect geschikt voor A4 documenten. Ideaal dus om als werk- of schooltas te gebruiken. Aan de binnenkant vind je een ruim hoofdcompartiment dat in twee delen wordt gescheiden door middel van een ritsvak. Met daarbij nog twee steekvakken en een ritsvak om nog extra overzicht in je tas te creëren. Het leuke van de saffiano tas is dat hij niet alleen beschikt over een leuk prijsje maar ook verkrijgbaar is dertien verschillende kleuren zoals blauw, roze, geel en rood. En, zit jou lievelingskleur hier tussen?
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt