Menu

03/03/2020

NIEUWE COLLECTIE MYOMY

YAY, de nieuwe collectie van het geweldige merk MYOMY is weer binnen. En dit is niet zomaar een collectie, de kleuren spatten namelijk van deze collectie af! Van okergeel tot mintgroen en pastel roze, wij willen ze allemaal hebben! Ook zit er bij deze collectie een nieuw model bij; de boxy bag locker. Meer over deze geweldige tas lees je hieronder!

MY CARRY BAG

De MY CARRY BAG is ondertussen al wat langer in de MYOMY collecties, maar wat blijft deze tas toch ontzettend mooi en tijdloos. Wel komt deze tas elke keer in een nieuwe collectie, dit keer in de kleur Boarded Original.  Naast dat deze tas er ontzettend leuk uitziet, is hij ook nog eens super praktisch. Er zitten in totaal drie steekvakken in een één ritsvak, ideaal!

MY BOXY BAG

Wist jij trouwens al dat alle tassen van MYOMY duurzaam zijn en dat alle tassen geïnspireerd zijn op iconische voorwerpen uit het dagelijkse leven. Zo ook deze MY BOXY BAG. Een ontzettend stoere tas toch? Dat is niet het enige: er is genoeg ruimte voor je dagelijkse benodigdheden zoals je mobiel, lipstick, pasjes en zelfs je zonnebril! Voor welke kleur ga jij?

BOXY BAG LOCKER  

Bij het zien van deze tas word je toch al ontzettend blij! De roze kleur fleurt heel je outfit op! Wat ook zo leuk is aan de kleur roze op dit moment, is dat je het met alles kan en mag combineren (natuurlijk het liefst het gekst mogelijk). De LOCKER heeft twee steekvakken en twee ritsvakken, een perfecte tas dus!

MYOMY IS VOLLEDIG DUURZAAM 

Als we het hebben over duurzaam, hebben we het over MYOMY. MYOMY (en Van Os natuurlijk ook) vindt het heel belangrijk dat de tassen die zij maken duurzaam en fairtrade zijn. Maar dat is niet het enige; MYOMY vindt lokale ontwikkeling, en het promoten van eerlijke mode twee hele belangrijke aspecten. Deze twee aspecten hebben natuurlijk ook veel met elkaar te maken. Het helpen van de lokale ontwikkeling gaat gepaard met een eerlijk inkomen, goed onderwijs en gezondheid. Hierdoor zijn de tassen die MYOMY produceert ‘eerlijke’ tassen: voor de maker en voor de drager!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt