Menu

19/02/2020

De Fashionweeks komen eraan!

Voor elke Fashion-liefhebber zijn ze een must: de Fashionweeks! Of het nou in Milaan, Parijs, Amsterdam of Londen is, tijdelijk worden deze steden op z’n kop gezet door hordes couturiers, modellen, visagisten, connaisseurs, redactieleden en niet te vergeten...de fashionista’s. 

De verschillende fashion-weken beginnen al bijna weer en volgen elkaar op zodat bepaalde shows in verschillende steden gelopen kunnen worden. Iedereen zit op het puntje van z’n stoel bij de presentatie van de nieuwste collecties van grote, bekende merken. Maar er zijn jaarlijks ook vernieuwende ‘jonge’ merken bij die de connaisseurs weten te bekoren. 

Wat zullen we dit jaar veel op de catwalk zien? Aan de hand van de nieuwe collecties die bij ons binnenkomen, kunnen we in ieder geval een voorspelling doen wat betreft de kleuren. We zetten een aantal voorbeelden voor je op een rij: 

Pretty pastel
Deze spring/summer gaan we veel pastelkleuren terug zien in het straatbeeld, dus ook in de tassen. Deze vrolijke pasteltintjes zullen ervoor zorgen dat we fleurig de dag door komen.

De primaire kleur
Naast de pasteltinten gaat we ook veel primaire kleuren zien. Met deze harde kleuren kan je jouw outfit helemaal opfleuren! Groen, blauw en rood we gaat het allemaal zien de komende tijd.

Printjes
Net zoals afgelopen jaar blijven we de printjes zien on the runway. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, nu kunnen we onze tijgerprint en slangenprint nog twee seizoenen rocken.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt