Menu

10/02/2020

Valentijnsdag: een romantisch weekendje weg

Valentijnsdag komt er weer aan, ga jij iets doen met je geliefde? Van bonbons tot een weekendje weg, je kunt het zo uitgebreid en zo romantisch maken als je zelf wil. Voor de één is een avondje op de bank een filmpje kijken met een lekker hapje en een wijntje erbij al het summum. Voor de ander is romantisch dineren een must voor een geslaagde avond.

Het kan namelijk maar zo een extra bijzondere avond worden...want na Kerst worden de meeste aanzoeken op Valentijnsdag gedaan! 

Veel stelletjes vinden het leuk om met Valentijn een weekendje weg te gaan. Maar wat is dan handig om mee te nemen? Wij denken met je mee:

1. Budget weekendje weg met Cabin Zero

Een uurtje in het vliegtuig en je bent al in een heel ander land! Dan heb je een makkelijke reistas nodig die je als handbagage kunt meenemen in het vliegtuig. De Cabin Zero reistassen / rugzakken zijn dan perfect! Ze zijn niet alleen lichtgewicht, maar hebben ook nog eens verschillende handige vakken zodat jouw spullen niet door elkaar gaan.

2. Weekendje weg met de auto

Stap samen in de auto en je bent zo in Parijs! Een reistas ‘gooi’ je zo achterin de kofferbak maar ook een handbagage koffertje is handig. Houd het zo compact mogelijk zodat de achterruit niet helemaal geblokkeerd wordt door een opstaande hoedenplank of spullen.

3. Langer weg? Grotere koffer!

Blijft het niet alleen bij een weekendje weg, maar maak je er een midweek of weekje weg van? Dan is een grotere koffer wel zo fijn! Voor koffers heb je ook nog eens zogenaamde “packing sets”. Dit zijn 3 flexibele, vierkante organizers met een ritsje waarin je spullen apart kunt inpakken. Zo gaan je spullen niet door elkaar heen én worden ze goed beschermd. Wel zo fijn met delicate items zoals lingerie ;)


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt