Menu

27/01/2020

5 Tips voor de wintersport

Heb jij er al zin in? Het is bijna zover om weer op wintersportvakantie te gaan!! Heerlijk van de bergen sjezen op de ski’s of met je board. Van s’ochtends vroeg tot het sluiten van de piste...en dan daarna misschien nog wel het leukste; naar de après ski! En dat gewoon elke dag van de vakantie.

Maar voordat je op vakantie kunt gaan, moet er gepakt worden. Maar wat is nou handig om mee te nemen op wintersportvakantie? Wij hebben 5 tips voor jou:

1.Met een heuptas op de piste

Heb je in plaats van een rugzak al eens aan een heuptasje gedacht om mee te nemen naar de piste? Schuin over je rug heb je jouw geld (voor de lunch en aprés ski) en sleutels altijd bij de hand en zo wordt je niet belemmerd in je bewegingen. Daarnaast is een heuptasje nóg lichter dan een rugzak!

2.Met een rugzak de berg af

Wil je toch wat meer meenemen dan alleen wat geld en je huissleutels? Kies dan voor een lichtgewicht rugzakje. Met een wat kleinere variant van een gewone rugzak, merk je bijna niet dat je iets op je rug meeneemt en kan je je toch vrij bewegen.

3.Compact reizen met een North Face duffle

Op de piste heb je niet zoveel nodig, alleen je skipak en wat lichte kleding eronder. Daarom hoef je niet met een grote koffer op pad te gaan en kan je voor lichte handbagage kiezen. Een ‘duffle bag’ is dan ideaal! 

4.Ideale handbagage: reistassen!

Toch wat meer kleding nodig bijvoorbeeld voor de après ski? Dan is een reistas (zonder wielen) de ideale handbagage. Een reistas heeft wat meer inhoud dan een duffle bag, is toch lichtgewicht en kan je ook als handbagage meenemen in het vliegtuig.

5.Samsonite Paradiver Light

Ga je lang op wintersportvakantie, maar wil je toch lichtgewicht bagage mee? Kies dan voor de sportieve Samsonite Paradiver Light. Deze reistas op wielen heeft ook lekker veel vakken om je spullen in op te bergen, zodat ze niet door elkaar geschud worden tijdens het reizen. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt