Menu

12/09/2019

KIPLING - GO YOUR OWN WAY

Het verhaal achter Kipling begint terug in 1987 in het bruisende Antwerpen. Wat veel mensen niet weten, is dat het merk vernoemd is naar auteur Rudyard Kipling. Misschien zegt de naam je niet zo snel wat, maar meneer Kipling is de auteur van de Disney-klassieker The Jungle Book. Dus vandaar dat aapje aan alle tassen!

Bij mening dat iedereen een andere weg bewandelt in zijn of haar leven. Niet een leven is hetzelfde dus ook geen en tas kan hetzelfde zijn. Voor ieder moment in jouw leven heeft Kipling wel een geschikte tas of accessoire die jou het net even iets makkelijker maakt. Want laten we eerlijk zijn, sommige paden die we bewandelen zijn niet altijd even makkelijk…

Met haar tassen en accessoires wil Kipling jou ook aanmoedigen om nieuwe plekken te ontdekken, dat is natuurlijk onderdeel van het bewandelen van jouw pad. Nieuwe plekken, nieuwe mensen, nieuwe ervaringen… Het maak je allemaal zoals jij bent. Wees nieuwsgierig en durf het leven te leiden wat je altijd al heb willen leiden, aldus Kipling.

Bij Van Os kunnen wij ons helemaal vinden in de gedachtegang van Kipling. Wij hebben dan ook niet voor niets weer de nieuwste collectie ingekocht voor jullie. Soms is het gewoon weer tijd voor een nieuwe tas! De nieuwe collectie zit vol met kleur maar ook de welkbekende en geliefde neutrale kleuren zijn weer terug te vinden. Ga je voor een crossbodytas, schoudertas of misschien wel voor een rugzak? De keuze is aan jou, jij bewandelt jouw pad! Hieronder een aantal kiekjes van de nieuwe collectie van Kipling.

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt