Menu

18/06/2019

SUNSHINE.ESMA OP REIS MET SAMSONITE

Yes! Ik heb een nieuwe reisgenoot! En ik kan je vertellen, ik wil nooit meer een ander! Hij is zo flexibel, soepel, makkelijk in de omgang en heeft een goed uiterlijk. I’m in love! Ik ben namelijk op reis geweest met de Samsonite Lite-Box koffer.

Afgelopen week mocht ik de nieuwe Samsonite Lite-Box koffer uittesten tijdens mijn reis naar Ibiza. En ja, als je een week naar Ibiza gaat, neem je natuurlijk 32 outfits, 7 paar schoenen en meer dan genoeg bikini’s mee… Paste dit? Jazeker! Ik kan inpakken als een pro maar deze skills heb ik niet hoeven te gebruiken omdat de koffer zelf zó licht (2,7 kg!) is dat ik zelfs nog kilo’s over had! Natuurlijk heb ik deze ruimte opgevuld met nieuwe aanwinsten die ik heb bemachtigd bij één van de hippie markten en boetiekjes in de oude stad van Ibiza. 

Zowel privé als voor mijn werk ben ik regelmatig weg. Soms ben ik 2 maanden thuis, en soms ben ik 3 keer per maand op reis. Een koffer kan ik daarom voor mezelf omschrijven als mijn reisbuddy, mijn 2e huis en mijn basis op wielen waar heel mijn hebben en houden inzit. Ik vind het belangrijk dat een koffer ruim en overzichtelijk is, hij moet licht zijn maar wel van goede kwaliteit zodat ik hem makkelijk kan vervoeren. Ook vind ik een rustige en chique uitstraling erg belangrijk en vind ik het fijn als een koffer op verschillende type reizen mee kan. De Samsonite Lite Box koffer ticks all the boxes ✔

Ik behoor al een aantal jaar tot de Samsonite familie omdat ik deze koffers toch altijd het fijnst vind. Maar met deze nieuwe aanwinst kan ik de hele wereld over reizen! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt