Menu

13/12/2016

In gesprek met GiGi Fratelli

In het hart van de Nederlandse lederwarenindustrie staat het pand van GiGi Fratelli, het merk dat bekend staat om de vrouwelijke en kleurrijke touch in de ontwerpen. We gingen in gesprek met GiGi Fratelli en stelden hun creatieve team een aantal vragen om het merk nog beter te leren kennen.

 

Sinds wanneer bestaat het merk GiGi Fratelli en waar/door wie is het merk opgericht?
''Het merk GiGi Fratelli is begin 2013 gestart en is opgericht door Jef van Gils, die letterlijk tussen het leer geboren is. Als kind hielp hij graag mee in het bedrijf van zijn ouders. Hij ging er aan de slag en werd mede-eigenaar en uiteindelijk eigenaar. In de vijftig jaar die volgden, vond Jef van Gils zijn weg in de lederwarenbranche. In 2006 vond hij het genoeg. Hij verkocht zijn bedrijf en ging met pensioen. Tot hij zich begon te vervelen en het lederwarenbloed weer begon te stromen. In 2013 stapte hij met het kleurrijke GiGi Fratelli terug de lederwarenwereld in. Nu bijna 4 jaar verder zijn wij gevestigd in een mooi nieuw pand aan de Ambachtsweg 12 in Bavel''.

Wat maakt GiGi Fratelli anders dan vergelijkbare leveranciers?
''GiGi Fratelli tassen zijn anders. Ze zijn in alle opzichten vrouwelijk en zorgen voor een kleurrijke dimensie in de tassenwereld. Een vrouw gebruikt toch haar tas om haar meest waardevolle spullen in op te bergen. Zie het als een schatkist die ze in haar hand, onder haar arm, of over haar schouder draagt. Een schatkist waar ze overzichtelijk haar belangrijke spullen in op kan bergen. Daarom besteden wij veel tijd aan de binnenkant van de tas. Bij elke tas wordt nauwkeurig gekeken hoe wij op de meest functionele manier de binnenkant kunnen indelen. Designed from the inside''.



Waar bestaat het assortiment uit en wat maakt dit assortiment bijzonder?
''Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod dames tassen, portemonnees en dames businesstassen in verschillende modellen, leersoorten, kleuren en maten. Voor elke vrouw wat wils. Wat ons assortiment zo uniek maakt is dat alle producten met elkaar te presenteren en combineren zijn, qua kleur, leer of model. Ondanks dat ze allemaal anders zijn, zijn ze wel duidelijk onderdeel van één familie''.

Kunnen jullie wat meer vertellen over de nieuwe Business on Wheels collectie?
''De nieuwe ledere damestrolley van GiGi Fratelli zorgt voor een kleurrijke dimensie in de vaak grijze zakenwereld. Met deze leren trolley siert GiGi Fratelli de modebewuste zakenvrouw van nu. Met een vrouwvriendelijk design en elegante belijningen. Het zachte kwaliteitsleder geeft de trolley een rijke uitstraling. De luxe, maar ingetogen details maken het model helemaal af. De trolley is te verkrijgen in 12 verschillende kleuren en zwart''.

 
De business on wheels collectie wordt binnenkort verwacht in onze winkels en online.

Benieuwd naar ons hele GiGi Fratelli assortiment? Klik dan hier.

Terug naar de homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt