Menu

09/05/2019

OKOBAN TRACKINGSYSTEEM

Het ergste wat je kan overkomen tijdens je vakantie, is het kwijtraken van je tas of koffer. Wanneer dit gebeurt, is het nog altijd maar de vraag of je al je spullen terugkrijgt en de tas of koffer überhaupt terug te vinden is. Het mooiste zou zijn als er een oplossing was voor het in eerste instantie niet kwijtraken van je tas, maar dat is het helaas niet. Wel is er een systeem waarmee je met gemak jouw verloren spullen terug kunt vinden. Lees snel verder…

Het Okoban trackingsysteem is dé oplossing voor al jouw zorgen! Mocht je dus in een situatie terechtkomen dat je je bagage kwijtraakt, dan kun je hem door dit systeem makkelijk terugvinden. Het trackingsysteem werkt door middel van een persoonlijke code die je aan je voorwerpen toekent, dit kan een koffer of tas zijn, maar bijvoorbeeld ook je laptop. Stel je raakt iets kwijt, dan kan degene die jouw tas of koffer op dat moment heeft, simpelweg de code van het trackingsysteem invoeren op de Okoban website. Wanneer dat gebeurt, krijg jij een berichtje met de contactgegevens van de vinder. Hoe tof is dat?! Het is een ideaal systeem voor mensen die veel reizen of voor mensen die af en toe een beetje vergeetachtig kunnen zijn… En daar hebben we stiekem allemaal wel eens last van toch?

Een van onze merken heeft het Okoban trackingsysteem al verwerkt in haar rugzakken, namelijk CabinZero. Dit betekent dat je voor de rest van je leven ervan verzekerd bent dat je tas een grotere kans heeft om weer bij jou terug te komen. Ideaal! Nieuwsgierig geworden naar deze rugzakken én natuurlijk naar het trackingsysteem? Ontdek dan snel de CabinZero collectie bij Van Os, wie weet zit jouw forever reisbuddy hier wel tussen!

Afbeelding: CabinZero Okoban Lifetime Tracking, maart 2016. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt