Menu

25/04/2019

ZOMERMUSTHAVE: DE RIETEN TAS

De zomer komt er aan en daar hoort een nieuwe tas bij! Rieten tasjes zijn naast heel erg handig ook nog eens een echte eye-catcher. Ze maken je hele outfit af en passen bij werkelijk alles. Of je ze nu combineert met een simpel shirtje en jeans of met een vrolijke zomerjurk! Zonder dat je een enorme tas mee hoeft te nemen kun je al je essentials op een stijlvolle manier bij je houden. Of je nu een dagje de stad in gaat en je tijd doorbrengt op een terrasje of geniet van de zon op het strand. Jouw rieten tas shop je nu bij Van Os onder het merk Barts!

BARTS

Het merk Barts heeft bij Van Os een nieuwe lijn met allemaal tassen die perfect zijn voor de zomer. Grote strandtassen maar ook leuke ronde tassen. Ze zijn gemaakt van stevig gevlochten papier, wat een speciale rietenlook aan de tasjes geeft. Ontdek hieronder onze nieuwste tassen!

Crossbodytas Venus

Shopper Lyria

Shopper Venus

 

Wil je nog meer Barts tassen zien? Ga dan naar de Van Os Barts pagina om de gehele collectie te zien en vind jouw favoriet! Je gaat gegarandeerd de zomer stijlvol tegemoet.

Op onze Instagrampagina en Facebookpagina posten wij iedere dag de leukste tassen en koffers. Volg ons snel om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe collecties en merken. Ook kun je je onderaan deze pagina inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief vol Van Os nieuws!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt