Menu

02/04/2019

VOOR DE AVONTURIERS: CABINZERO

Ben jij zo iemand die met weinig veel kan? Neem je liever wat minder mee op reis en ben je fan van de rugzak? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou: CabinZero.

Wanneer ontstaan de beste ideeën? Voor Neil, CEO Chief Travel Advisor van CabinZero, ontstaan die maar op één plek en dat is als je op reis bent. Voor het exacte begin, moeten we even terug in de tijd naar 1993 en naar India. De wereld zat midden in een recessie en het was bijna onmogelijk om aan een goede baan te komen. Daar had Neil dus even geen zin in. Hij pakte zijn paspoort en zijn grote rugzak en vertrok op wereldreis. Een reis die zijn leven heeft veranderd, maar aan die grote rugzak had Neil om precies te zijn helemaal niets. De tas werd al snel omgeruild voor een grote reistas met een stijf frame. In de tussentijd groeide Neil zijn passie en liefde voor reizen alsmaar door. De nieuwe rugzak daarentegen… Die ging harstikke kapot. Dus op naar de volgende reistassen en koffers, maar ook die hielden het niet lang vol. Te groot, niet waterdicht, slechte ritsen, verkeerde prijs en ga zo maar door. Waarom had niemand, maar dan ook niemand, een goede tas voor op reis. Dit was hét moment: er ging een lampje branden. Neil had een plan. 

Er was een gat in de markt voor een praktische en vertrouwbare vorm van handbagage. Weg met die oversized rugzakken. Weg met de onhandige koffers. Voor sommigen is dat misschien een hele uitdaging maar voor Neil was het een hele openbaring. Smaller = better. Een lichtgewicht rugzak met goede ritsen, duurzaam genoeg voor de ontberingen van reizen en klein genoeg om altijd aan je zijde te houden, zelfs in de cabine van het vliegtuig. Neil besloot om er een te ontwerpen. 

Fast forward naar 2019; CabinZero heeft een globaal team die geweldige rugzakken ontwerpt voor de avontuurlijke reiziger. Ze worden stuk voor stuk getest op hun stevigheid door Neil zelf. Als de tassen niet heelhuids door de test komen, worden ze ook niet verkocht en gaat de vernieuwing en innovatie verder. En dan nu in het kort waar dit hele verhaal op neerkomt: Cabin Sized, Zero Hassle. CabinZero is er volledig van overtuigd dat of je nu op reis gaat voor plezier of voor zaken, elke reis een nieuw avontuur moet zijn. Laat je bagage je niet tegenhouden. Let’s go!

RUGZAKKEN 28 LITER

 

RUGZAKKEN 32 LITER

 

RUGZAKKEN 44 LITER

 

Je kunt bij Van Os terecht voor nog véél meer formaten rugzakken van CabinZero. Ontdek alle CabinZero rugzakken en kies jouw reisbuddy! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt