Menu

12/02/2019

NIEUWE COLLECTIE VEGAN LEATHER TASSEN

Het hele vegan leventje is niet meer weg te denken, je hoort het overal om je heen. Vegan food, vegan haarproducten, vegan kleding… En daar komt nu nog wat leuks bij: vegan tassen van INYATI! De nieuwste collectie vol stijlvolle vegan tassen is net binnen bij Van Os en ze zijn een partij mooi. Wij kunnen niet kiezen… Check in deze blog de nieuwste collectie en vind jouw nieuwe tas! 

De oprichters van INYATI hebben dankzij hunefde voor leven, reizen en mode een gat in de markt ontdekt: er was nog geen groot tassenmerk die 100% vegan was. Daar moest verandering in komen, en snel! Zo gezegd, zo gedaan: het lifestylemerk INYATI werd in het leven geroepen. Een merk wat zich richt op stijlvolle en urban vrouwen die de wereld willen veroveren (een gevalletje ‘’#powervrouwen’’). INYATI transformeert de nieuwste trends naar geweldige tassen die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Soms cool en edgy, soms speels een chic. Het kan allemaal met een INYATI tas. Veganisme, en daarmee duurzaamheid, staat centraal bij het merk en al haar tassen en accessoires zijn dan ook diervrij gemaakt. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap staat garant voor een lange levensduur van alle INYATI producten. In INYATI kun je er goed uitzien, goed voelen en misschien wel het belangrijkste van allemaal: goed doen!

Lees verder onder de afbeelding… ;)

READY, SET, SHOP!

En dan is het nu tijd om te shoppen, bekijk hieronder een kleine greep uit de nieuwe INYATI collectie. Van een aantal tassen zijn nóg meer kleuren beschikbaar, klik op de afbeelding om direct naar de website te gaan. Hier zie je ook gelijk alle kleuren die je bij Van Os kunt shoppen! 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt