Menu

19/12/2018

KIPLING GIFTING

De Kerstliedjes draaien volop op de radio, iedereen heeft zijn Kerstboom staan en de supermarketen liggen voller dan vol met de lekkerste hapjes en dranken voor de feestdagen. Christmas is here! De tijd van het jaar om samen te zijn met familie en vrienden en ook de tijd van het jaar om te geven. Het kan moeilijk zijn om ieder jaar weer een nieuw en orgineel cadeau te verzinnen. Weet jij niet zo goed wat je dit jaar voor jouw loved ones onder de boom moet leggen? Wij hebben dan dé cadeautip voor jou: een Kipling tas!

Kipling staat bekend om haar kleurrijke en vrolijke tassen die vol karakter zitten. Ze zijn stuk voor stuk sportief en zeer functioneel, perfect voor alledaags gebruik. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon onwijs leuk en het aapje maakt alle Kipling tassen helemaal af. Wil jij dit jaar iemand blij maken met een Kipling tas? Bekijk hieronder een kleine selectie uit onze collectie aan Kipling tassen en verras iemand deze Kerst met een geweldig en orgineel cadeau.

En? Heb je er een kunnen kiezen voor onder de boom? Shop deze dan snel in een van onze winkels of bestel hem nog online!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt