Menu

31/10/2018

MOVEMBER

Het kweken, hebben en onderhouden van een snor is zo makkelijk nog niet. Want ja, is je haar wel overal gelijk? Hoe kan je hem  het beste laten groeien? Hoe trim je je snor? Welke producten kunnen jou helpen met het onderhouden van je snor? De ene snor is de andere nog niet!

Movember is een combie van ‘moustache’ en ‘november’. Dit terugkerende evenement is om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen. In 2003 zijn er 30 mannen in Melbourne gestart met deze actie. Zij lieten 30 dagen hun snor staan, maar al snel groeide de groep. In 2014 was het bedrag aan donaties al 409 miljoen euro!

Omdat de mannen in november wel een beetje in het zonnetje worden gezet, is er een top 3 gemaakt van gave mannenproducten. Check ze hieronder!

MOVEMBER SPELREGELS

Wie kunnen er eigenlijk allemaal meedoen? Je zou denken alleen mannen want die kunnen een snor laten groeien. Maar nee, naast de Mo Bro’s kunnen er ook Mo Sista's meedoen: gewoon een snorretje tekenen!

Na het opgeven zijn er een aantal regels waar aan gehouden moet worden;

1. Zodra je bent aangemeld, moet je je op 1 november gladscheren

2. Gedurende de hele maand november laat je je snor groeien

3. Je snor mag niet verbonden zijn met de bakkebaarden

4. Je snor mag ook niet samenvloeien op het midden van je kin

AFTER MOVEMBER

Na de maand november komt er natuurlijk een eind aan het laten groeien van je snor en mag je hem er weer afhalen. Maar hoe scheer je nou écht perfect? Scheer jezelf bij voorkeur ’s morgens, in de ochtend in je huid meer ontspannen en zal het scheermes soepeler over je huid glijden. Gebruik voor het inzepen een goede scheerkwast, een scheerkwast met zuiver dashaar wordt als beste ervaren. Na het scheren moet je de scheerkwast schoonspoelen met warm water. Berg je scheerkwast nooit op in een afgesloten doos of kast, zo droogt hij niet goed op. And last but nog least; reinig je scheermes na het scheren zorgvuldig, zo gaat je scheermes een stuk langer mee!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt