Menu

17/07/2018

Print vs. Plain

De schoolcollectie stroomt volop binnen! Van laptoprugzakken tot gewone schoolrugzakken, de keuze is reuze! Ook qua kleur, vorm en grootte valt er aardig wat te kiezen. Er zijn klassieke modellen van Herschel en Kipling, extra grote modellen van The Northface of modellen met een opvallende print van het merk Dakine. Ben jij er nog niet uit wat voor soort rugzak je volgend jaar mee wil nemen naar school? Wij voorzien je graag van wat handige inspiratie!

IT’S ALL ABOUT PRINTS

Sommige mensen zweren bij de uitspraak ‘’keep it simple’’, maar dat gaat voor jou niet op. Jij vindt printjes namelijk he-le-maal hot! Drukke motieven kunnen niet druk genoeg en vrolijke kleuren kleuren jouw wereld. Een rugzak in een opvallende print hoort helemaal daarbij. Uiteraard met een hoop praktische voordelen: met een kleurrijke rugzak val je op in de wandelgangen en hebben je vrienden je snel gevonden. En daarnaast herken je jouw rugzak altijd terug als de jouwe in de aula, op het schoonplein of in de kleedkamers van de gymzaal. Mega handig met al die honderden andere rugzakken. Maak jouw statement bijvoorbeeld met een graphic, floral of animalprint. Of go old school en kies voor de geliefde army print!
 
  
  
 
 
 

KEEP IT PLAIN

Een solide rugzak in een kleur naar keuze volstaat. Voor jou vooral geen poespas! Twee tot drie kleuren zijn al voldoende. Het belangrijkste van de tas zijn immers de functionele aspecten en de indeling. Dat de tas er trendy uitziet is geweldig, maar jij kijkt vooral óók naar de inhoud. Een groot voordeel van deze strakke tassen is dat je ze uitstekend kunt combineren met je outfit, want ze kleuren overal bij. Daarnaast ben je nét iets minder snel uitgekeken op een tas in een effen kleur. Hierdoor kun jij er ook weer langer mee doen.
 
 
 
  
  
 
  
 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt