Menu

By lin tassen

Natuurlijk een natuurlijke tas! Tulpen uit Amsterdam maar in dit geval tulpen van By Lin als vrolijke tas in alle kleuren van de regenboog. Dé tassen, ontworpen door de Twentse designer Linde van der Poel, waar het Nederlandse merk By Lin voornamelijk om bekend staat. Linde Van Der Poel verruilde Nederland in 2002 voor het tropische Bali. Geïnspireerd door het handwerk en de natuurlijke materialen op Bali, ging de designer aan de slag met haar eigen ontwerpen. Van der Poel laat zich vooral inspireren door planten, bloemen en bladeren die in de natuur te vinden zijn. Voor welke kleuren ga jij? 

Over By Lin

Een tulpentas in jouw favoriete kleuren? Die vind je gegarandeerd in de tassencollectie van By Lin. De Twentse designer Linde Van Der Poel verruilde Nederland in 2002 voor het tropische Bali. Linde Van Der Poel gingen verder onder de naam By Lin. By Lin laat zich vooral inspireren door planten, bloemen en bladeren die in de natuur te vinden zijn. Zo vind je handtassen in de vorm van lotusbloemen, junglebladeren of esdoornblaadje. Maar waar By Lin in Nederland voornamelijk bekend om staat, zijn haar beroemde tulpentassen uit de collectie Tulip Batik. 

De By Lin Tulip Batik collectie

Toeristen over de hele wereld komen er speciaal voor naar Nederland; de prachtige Nederlandse tulp. De tulp is in Nederland zelfs zo bijzonder, dat er een heel lied aan toegewijd is met de passende naam ‘Tulpen uit Amsterdam’. Ook By Lin liet zich door de tulp inspireren. Een tas waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn! De tulpentas van By Lin is te verkrijgen bij Van Os tassen en koffers. De tassen vind je in de kleuren rood, roze of bruin. En hoewel de volledige zwarte tulp in Nederland nog niet bestaat, kun je de zwarte tulp gelukkig wel gewoon als tas bestellen. Toch liever een kleine tulp? Neem dan ook een kijkje bij de unieke Tulip Batik sleutelhangers.

Bekijk hieronder de collectie van By Lin Tulip Batik:

- Tulip Batik handtassen

- Tulip Batik sleutelhangers  

Gespot in het tassenmuseum in Amsterdam

De Tulip Batik is de meest bekende tas van By Lin. Sinds 2009 kun je de tas bekijken in het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam, het grootste tassenmuseum ter wereld. Naast de beroemde tassen van onder andere Chanel, Hermés en Louis Vuitton is de Tulip Batik een zeer populair item bij de bezoekers van het museum. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt