Menu

Bymee

Als je opzoek bent naar een mooie leren mannenriem, zit je met het merk Bymee helemaal goed. Een mooie riem kan je outfit helemaal afmaken én niet te vergeten; je broek zakt niet af. Bij Van Os vind je herenriemen in diverse maten en kleuren, allemaal met hun eigen look en feel. Kies jij voor een stoere leren riem voor jezelf of juist de nette variant om je broek omhoog te houden?

OVER BYMEE RIEMEN

Voor een man kan een riem een belangrijke accessoire zijn om zijn outfit af te maken. Bymee heeft daarom zijn assortiment zo ruim mogelijk gemaakt. Veel mannen kiezen een herenriem die qua kleur goed bij hun schoenen past. Omdat de riemen van Bymee in neutralen kleuren te verkrijgen zijn, wordt het combineren met de kleur van de schoenen makkelijker gemaakt. 

Het onderhouden van je Bymee riem

Het is belangrijk om je riem goed en regelmatig te onderhouden, zo blijf je jarenlang plezier hebben van je riem en blijft de riemen eruit zien alsof die splinternieuw is! Goede verzorging is belangrijk, dit zorgt ervoor dat je riem de juiste kleur en glans behoudt. Wat heel belangrijk is, is het gebruik van een zachte doek. We zullen je een aantal creatieve tips geven voor het onderhouden van je riem:

  1. Een eenvoudige manier is het gebruik van een sopje van groene zeep. Het is belangrijk om een zachte doek te gebruiken en om deze licht vochtig te maken met het sopje, maak het dus niet te nat! Breng het sopje met zachte draaiingen aan op de riem, maak vervolgens het leer weer droog. 

  2. Melk is goed voor elk, dus ook voor je riem. Een klein vlekje op je riem kan je vaak weghalen met een klein beetje lauwe melk. 

  3. Je kunt ook preventief je riem verzorgen. Wrijf beide kant van je riem in met een beetje vaseline. Dit houdt de riem soepel en maakt de kans op scheuren en krassen kleiner. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt