Menu

25/04/2018

Back2school We've got your BAG!

 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. De Citotoets is van start en binnenkort beginnen alle kersverse eerstejaars met het uitkiezen van een nieuwe school. Ken jij iemand die voor het aankomende schooljaar op zoek is naar een (allereerste) rugzak of is je eigen oude schooltas of werktas aan vervanging toe? No worries, we’ve got your BAG!

Stoere en sportieve rugzakken

(Een laptop) rugzak is perfect geschikt als je dagelijks zware boeken, notitieblokken en andere devices meeneemt. Een rugzak verdeelt het gewicht beter over het hele lichaam. Hij is functioneel en hip en het is daarom ook niet zo gek dat je steeds meer mensen (jong en oud) met deze tas ziet lopen. Je ziet ze in allerlei soorten, kleuren en merken, waaronder Eastpak, Herschel of The Northface. Kies voor een neutrale zwarte kleur of ga met de trend mee en kies een knalgele variant.

Stijlvolle schooltassen

Ook schoudertassen worden veel gebruikt als schooltas. Je kan namelijk altijd snel en eenvoudig bij je (belangrijke) spullen. Ook als je haast hebt (!). Schoudertassen zijn er in verschillende varianten, van sportieve en praktische modellen tot trendy eyecatchers!

   

 

Kekke kinderugzakken

Ook voor de jongere schoolgaande kinderen is de Back2School collectie keuze reuze. Van tassen met leuke printjes tot stoere rugzakjes. Ideaal voor alle pakjes drinken, koekjes en gemaakte knutsels.

 

   


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt