Menu

16/04/2018

Explore: tassen voor avontuurlijke uitjes


De meivakantie staat voor de deur! De lente is de ideale periode om weer wat actiever bezig te zijn. Van het maken van een boswandeling en het mountainbiken door de (Hollandsche) duinen, tot het bezoeken van dierentuinen, pretparken en openluchtmusea. 

Sportief op pad 

 

Trek jij er deze meivakantie actief op uit? Dan is een comfortabele rugzak onmisbaar. Met name als je langere afstanden moet afleggen wil je het gewicht in je rugzak goed verdelen over je lijf. Je wil immers je activiteit niet eindigen met gigantische rugklachten. Helemaal met een goed gevuld rantsoen zoals zware (water)flesjes moet je extra oppassen voor blessures. De rugzakken hieronder zijn gelukkig voorzien van een borst- en/of buiksluiting waardoor niet al het gewicht direct op je rug komt te vallen. En daarnaast blijft de rugzak tijdens de activiteit goed op zijn plek zitten.

 

Dagjes pretparken en dierentuinen

Het pretparkseizoen is alweer een tijdje geopend. De meivakantie is door het warmere weer bij uitstek dé periode om een attractiepark te bezoeken. Zo’n bezoek aan een pretpark met een grote groep vrienden of met het hele gezin betekent natuurlijk een bomvolle tas aan eten, drinken en ander ''overlevingsmateriaal''. Van pakjes sap, koeken, gesmeerde bammetjes en snoepzakken tot pleisters en insectwerende crèmes. Daar hoort dan ook een passende tas bij! Kies bijvoorbeeld voor een grotere shopper met een afneembare schouderband. Deze tassen zijn vaak groot van formaat waardoor je er van alles in kwijt kunt. Ook zorgen de diverse compartimenten en steekvakken ervoor dat je jouw belangrijke spullen eenvoudig terug kunt vinden. Daarnaast draag je hem over je schouder waardoor jij je handen vrij hebt voor véél leukere dingen. Niet geheel onbelangrijk in een park vol achtbanen, snoepkramen, exotische dieren en speelautomaten.
 
 

Kleine avonturiers

Voor kinderen is er in de meivakantie genoeg te doen, maar tegelijkertijd is dit ook de periode van schoolreisjes en uitstapjes buiten de vakantie. Zorg dan ook voor een goede, stevige rugzak die comfortabel draagt en waar voldoende in kan. Op die manier kan je kind optimaal genieten van zijn uitje én niks te kort komen. De collectie kinderrugzakken bestaat uit grotere en kleinere formaten en effen kleuren of vrolijke prints. Ga bijvoorbeeld voor een stoere Herschel rugzak, of kiest juist een snoezig printje met de dierenmodellen van Pick & Pack. 
 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt