Menu

10/04/2018

WHAT TO WEAR: DAGJES WEG

Breng jij deze week een bezoekje aan de Nachtwacht van Rembrandt, stap je aan boord van een VOC-schip of bewonder je samen met een vriend of vriendin de uitgebreide en excentrieke tassencollectie in het Tassenmuseum in Amsterdam? Het is deze week museumweek en daarom gaan we massaal op pad om Nederlandsch mooiste kunst, cultuur en rijkdom te bewonderen. Bij een leuk dagje erop uit hoort natuurlijk een handige, maar stijlvolle tas. Het liefst zo eentje die groot genoeg is dat jij in ieder geval al je belangrijke eigendommen mee kunt nemen, zonder dat je het idee hebt dat je de hele dag moet ‘’sjouwen’’.

Daarom zetten wij speciaal voor jou de meest functionele én stijlvolle dagjes uit tassen op een rij!

Stijlvolle lentetassen
Een crossbodytas is praktisch en stijlvol, dat bewijzen deze fleurige tassen wel. Ondanks het kleinere formaat bieden ze toch voldoende ruimte aan je belangrijke eigendommen. Daarnaast kun je een crossbody ideaal met je voorjaars outfit stylen. Kies voor je dagje weg bijvoorbeeld voor een vrolijke lentetas met bloemenprint.

 

Ode aan de heuptas
De heuptas is terug en gezien het aantal voordelen dat het met zich mee brengt is dat niet fout maar goud. Het grootste voordeel van deze soort tas is dat je ‘buit’ goed beschermd blijft tegen diefstal. Een dief kan moeiteloos een jaszak rollen, maar zal het gebied bij je buik sneller mijden. Daarnaast heb jij je handen vrij voor andere leuke dingen. Dat deze accessoire uitgegroeid is tot een waar fashionitem is dan ook niet zo gek. Je ziet de heuptas inmiddels in allerlei kleuren en prints, van sportievere exemplaren tot fancy modellen speciaal voor zomerse festivals en concerten.  

  

 

Sportieve rugzakken 
De rugzak is helemaal in! Ga voor jouw dagje weg voor een sportiever model of juist voor een chique look. Ben jij praktisch ingesteld? Kies dan voor waterafstotende materialen zoals polyester of polyamide. Eerlijk is eerlijk…we leven nu eenmaal in een kikkerlandje waar het vaak regent. Op die manier blijven je belangrijke spullen goed beschermd tegen nattigheid. Daarnaast zijn deze modellen vaak voorzien van allerlei handige compartimenten en extra snufjes. Houd je meer van de classy look? Ga dan voor een rugzak in het leer of voor de lederlook. 
 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt