Menu

16/02/2018

In the spotlights: Samsonite koffers en reisbagage

Marktleider Samsonite staat wereldwijd bekend als duurzame en innovatieve kofferspecialist. De lichtgewicht koffers zijn daarbij zeer kenmerkend. Het is vaak een hele onderneming om onder het toegestane gewicht van de luchthaven te blijven. Als de koffer zelf niet zwaar is, scheelt dat al een hele hoop. Vooral als je van je vakantieadres nog allerlei (spot)goedkope kleding en schoenen mee terug wil nemen. 

Collectie Samsonite koffers en handbagage
Samsonite heeft een ruime collectie koffers. Bekende modellen koffers zijn de S’cure, Aeris en Cosmolite collectie. De koffers zijn gemaakt van sterk materiaal maar blijven daarbij wel licht van gewicht. Je kunt de collectie bij Van Os tassen en koffers in diverse grootten en kleuren shoppen. 

Benieuwd naar de andere modellen? Bekijk de hele Samsonite koffer collectie:

TSA-sloten
Alle Samsonite koffers zijn voorzien van een handig TSA-slot (Transport Security Admistration). Dit houdt in dat het personeel op de luchthaven in staat is om jouw koffer zonder te beschadigen te openen bij een eventuele controle. Overige sloten worden vaak geforceerd met als resultaat dat het slot kapot gaat. TSA-sloten zie je in verschillende soorten: zowel cijfersloten als hangsloten. 

Samsonite handbagage collectie
Voor kortere vakanties, stedentrips en weekendjes weg is handbagage voldoende. De handbagage koffers zijn net zoals de koffercollectie licht van gewicht. Voorbeelden van trolleys zijn de Uplite, de Prodigy en Neopulse collectie. Alle koffers zijn slim ingedeeld, zodat jij je bagage altijd netjes kunt ordenen.  

Reizigers die met het vliegtuig reizen moeten rekening houden met de toegestane afmetingen voor handbagage. Dit kan namelijk per luchthaven verschillen. Samsonite heeft hiervoor een handig schema gemaakt. Zo weet je precies wat en hoeveel je per luchthaven mag meenemen. 

Met Samsonite naar werk
Naast koffers en handbagage kun je ook voor businessbags bij Samsonite terecht. Je hebt de keuze uit strakke modellen en stijlvolle designs voor zowel dames en heren. Alle Samsonite laptoptassen zijn voorzien van een zogenoemde smartsleeve die je eenvoudig aan de trekstang van je koffer bevestigd. Ideaal voor werkgerelateerde reizen! Bekijk hieronder de hele collectie:

 

Samsonite laptoptassen

Van portemonnees tot trendy tassen
Wist je dat Samsonite naast reisbagage ook een stijlvolle portemonneelijn heeft. Een mooi voorbeeld zijn deze slimme pasjeshouders. Zo zijn deze voorzien van een high-tech RFID folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens op jouw pasjes volledig blokkeert. Handig toch?

Bekijk hier de hele collectie Samsonite dames- en herenportemonnees:

Samsonite damesportemonnees

Samsonite herenportemonnees


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt