Menu

04/12/2017

MYOMY Do Goods

We gaan richting de feestdagen en het nieuwe jaar. Een tijd om samen met familie en vrienden door te brengen, maar vaak ook een tijd om alles even te overdenken. Je hebt goede voornemens, je wilt een bijdrage leveren aan de samenleving of meer voor een ander doen. De oprichters van het Nederlandse merk MYOMY, bekend van de iconische My Paper Bag, besloten om deze goede voornemens om te zetten in daden! Ze produceren daarom niet zomaar mooie tassen, deze zijn ook duurzaam en Fair Trade. 

Positive Icon worden?
De wereld een beetje mooier te maken. Fair Trade en duurzaamheid middels een zo schoon mogelijke productie staan dan ook hoog in het vaandel. Door het aankopen van een duurzame MYOMY tas draag jij ook hieraan bij, aangezien de mensen die jouw tas met zoveel liefde en zorg gemaakt hebben ook hun eerlijke deel krijgen voor het werk dat ze hebben verricht. Goed doen gaat “one bag at the time” en iedereen van makers tot dragers heeft daar zijn of haar aandeel in. Jij bent met een MYOMY tas ook een Positive Icon! 

Designs met een visie
Je herkent MYOMY’s My Paper Bag uit duizenden aan de ‘kartelrandjes’ en de strakke vorm. Een duurzame leren tas die qua vorm aan een papieren tas doet denken. En niet alleen doet denken…want het ontwerp is ook daadwerkelijk hierop geïnspireerd. Hier begon het in 2008 mee, maar inmiddels is de MYOMY collectie uitgebreid met veel andere designs zoals de Carry Handbag. Wist je dat dit stuk voor stuk moderne vertalingen zijn van iconische designs? En vergeet niet dat de nieuwe wintercollectie weer binnen is met de mooiste kleuren, prints en texturen. Sluit jij je aan bij MYOMY’S Positive Icon movement? Bekijk onze MYOMY collectie


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt