Menu

17/11/2017

Top 5 Sinterklaascadeaus voor heren

Jawel, ook aan de mannen is gedacht! Omdat het altijd zo lastig is om voor mannen originele en leuke cadeau’s te vinden, hebben we deze Men’s Day special. 

Dit jaar dus geen saaie sokken, koffiebekers of sjaals. Dat is nu verleden tijd want Van Os tassen en koffers heeft een mooi assortiment voor heren. Al eens gedacht aan een stijlvolle portefeuille, een compacte pasjeshouder, pennenetui of een sportieve rugzak? Onze tips: 

  

1. Rugzakken zijn voor jong en oud! Zo ook deze stoere Spiral rugzak. (€ 24,95) 

2. Dol op the leatherlook? Bekijk deze stijlvolle Burkely herenportemonnee. (€ 19,95) 

3. Je zit zeker goed met deze laptoprugzak van Spiral met minimalistisch en strak design. Zo kan je stylish op je werk aankomen! (€ 39,95) 

4. Van hippe rugzakken tot handige portemonnees. Eastpak heeft al ruim 30 jaar een groot assortiment. Met deze groene Eastpak portemonnee berg jij je pasjes en briefgeld veilig op. (€ 20,00) 

5. Voor de man die áltijd zijn sleutels kwijt raakt, is hier de eenvoudige oplossing. Namelijk, de handige Spikes & Sparrow sleuteletui. (€ 19,95)

Vind jij dichten altijd lastig, misschien is de moneyband dan een leuk cadeau. In dit blog met cadeautips krijg je er zelfs een paar dichtregels gratis bij!  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt