Menu

14/11/2017

SLEEP: 5 TIPS voor hét Black Friday weekend

Goede voorbereidingen voor het Black Friday weekend zijn natuurlijk het halve werk. Van tevoren een strategie uitstippelen. Online alvast inspiratie opdoen en jouw favorieten opslaan. En uitgerust ‘ten strijde’ gaan hoort ook zeker in dit rijtje thuis wat ons betreft. Wil jij jouw favorieten scoren, dan is het van belang dat je snel en adequaat kunt handelen. 

Wij hebben daarom alvast 5 handige tips voor je op een rij gezet:

1.TEA TIME

Sla de koffie deze keer even over en kies voor kruidenthee (dus zonder looizuur en theïne). Zonder de opwekkende stoffen in koffie kan je ’s avonds beter tot rust komen. Er zijn natuurlijk veel verschillende theesmaken waar je uit kunt kiezen. Voor optimale ontspanning en een goede nachtrust kan je denken aan smaken als kamillethee, venkelthee of speciale ‘goede nachtrust’ thee.  

2.EEN KLODDERTJE HIER…

Al eens aan een maskertje gedacht? Met van die komkommers op je ogen. Relaxt muziekje op de achtergrond, en voordat je het weet val je tijdens het maskertje al in slaap. Je wordt er niet alleen super ontspannen van, maar je krijgt er bovendien een zacht en strak huidje van! 

3.ONTSPANNEN

In een ontspannen staat kan je het beste uitrusten. Dit is geen nieuws natuurlijk. Voor totale ontspanning is een warm bad of massage dan ook echt aan te raden. Dus laat de badkuip vollopen, lavendel badolie erbij, steek de kaarsjes aan en pak er een mooi boek/ tijdschrift bij. Of vraag je vriend/man om lekker zijn mouwen op te stropen. Mocht hij wat hardhandig te werk gaan, dan kan je jezelf trakteren op een professionele ontspanningsmassage. 

4.MOOIE DROMEN

Schuif de drukke series en films eens tijdelijk aan de kant. Voor mooie dromen kan je ruim van tevoren al ’s avonds op de bank of tijdens je lunchpauze online verschillende webshops bekijken voor inspiratie. De mooiste tassen, schoenen en kleding komen dan vast in jouw dromen weer terug!

5.LAST RESOURCES

Lig je wakker van de keuzestress, je hebt al een boek uitgelezen en niets anders helpt meer, dan kan je een slaappil proberen. Bijvoorbeeld met valeriaan, want dat is op natuurlijke basis en kan je bij de drogist halen zonder doktersrecept. Dit werkt overigens niet voor iedereen dus het blijft testen.  

Wij hopen dat je heerlijk zult dromen over jouw favoriete toekomstige aankopen!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt