Menu

12/09/2017

Succesvolle Grand Opening nieuw filiaal Maastricht

Afgelopen weekend was het dan zover… de grand opening van ons nieuwe filiaal in Maastricht! Van Os tassen en koffers is na ruim 4 jaar wegens succes verhuisd van de Maastrichter Brugstraat naar een ruimer hoekpand aan de Kersenmarkt in hartje centrum.


Goodiebags, Tutu’s en Ballonnen
Wij hebben enorm genoten van de feestelijke opening. De winkelende Maastrichtenaren konden zaterdag 9 september niet om ons heen. Ons promotieteam ging ondanks de regenbuien toch de straat op in opvallende, vrolijke tutu’s en deelden kortingskaartjes en ballonnen uit. Het was de hele dag een gezellige drukte in de winkel. Als klap op de vuurpijl gingen maar liefst 250 gelukkige klanten met een goed gevulde luxe goodiebag naar huis! Zo konden deze bezoekers thuis ook nog even nagenieten. Wie wordt hier nou niet blij van?


Wens in vervulling
Directeur Hein van Os was erg trots en stond stilletjes te genieten. Volgens Van Os gaat met de opening van het nieuwe ruimere filiaal midden in het levendige winkelgebied van Maastricht een lang gekoesterde wens in vervulling. Van Os tassen en koffers wil dichtbij haar klanten zitten en daarom kijken we steeds naar mogelijkheden die verder invulling geven aan die wens. “Met de verhuizing naar deze toplocatie in het mooie Maastricht zoeken we de Limburgse gezelligheid nog meer op en kunnen we met een verdubbeling van het assortiment écht uitpakken met de collectiepresentatie” aldus Van Os. 

Heb je de opening gemist? Kom dan snel eens langs om eens een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel! Het nieuwe filiaal aan de Kersenmarkt 5-7 bevindt zich in het Stokstraatkwartier. Bekijk hier de openingstijden van de winkel: www.vanostassenenkoffers.nl/winkel/maastricht/


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt