Menu

06/09/2017

Wander often, wonder always - by LouLou

In het najaar van 2017 neemt by LouLou ons mee op een stijlvolle ontdekkingsreis. De inspiratie voor de nieuwe by LouLou collectie komt uit een betoverend winterlandschap, dat met kleine stapjes het hele seizoen door, toch blijft veranderen. Seizoenskleuren zoals Dark Grey, Cognac, Navy, Dark Green en Dark Red sluiten vlekkeloos aan op de veranderingen die zich buiten gaan afspelen.

Bekende by LouLou series krijgen in de Fall/Winter collectie een verassende, nieuwe touch. Denk hierbij aan de Vintage Croco serie. Een absolute klassieker die zichzelf ieder seizoen weer opnieuw weet te ontdekken. De Vintage Croco serie is aangevuld met de kleuren Black, Dark Grey, Cognac en Blue. Een absolute essential voor de by LouLou fan! Je vindt de Vintage Croco serie hier!

Ook de welbekende Bovine serie is dit najaar weer aangevuld met allerlei spannende kleuren zoals Black, Antique Wood en Jeans Blue. Het leer dat voor deze serie gebruikt wordt geeft deze modellen een luxe, vintage uitstraling. Je vindt de Bovine serie hier!

Naast bestaande series die dit najaar zijn aangevuld met nieuwe kleuren, zijn er ook een aantal nieuwe series binnengekomen. De Lovely Lizard en Beau Veau series zijn nieuw & ready to rock! Beide series zijn gemaakt van kwaliteitsleer en kenmerken zich door de strakke, maar toch vrouwelijke designs. Een tas, portemonnee of clutch uit de Lovely Lizard of Beau Veau serie kan dus zomaar jouw nieuwe favoriet worden… en wij begrijpen wel waarom! Je vindt de Lovely Lizard serie hier en de Beau Veau hier.

Do you dare to be different? Dan ga jij waarschijnlijk liever voor een portemonnee of clutch uit de Lipstick collectie. Deze strakke, zwarte serie wordt opgesierd door de opvallende tekst ‘LIPSTICK CHOCOLATE GLITTER’. Je vindt de Lipstick serie hier!

De Fall/Winter collectie van by LouLou is dus met recht ‘fun yet fashionable’ te noemen! Ben je benieuwd naar de complete nieuwe collectie? Kijk dan hier!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt