Menu

24/01/2024

Gespot op de Modefabriek A/W 2024

Afgelopen maandag was het weer zover, de Modefabriek vond plaats. Dit mode evenement is dé plek waar retailers en modefanaten samenkomen om kennis te maken met nieuwe collecties en merken. Het is een walhalla voor modegoeroe's die graag een glimp willen opvangen van de komende modetrends voor het najaar. Van kleuren tot prints, van silhouetten tot materialen, alles werd onder de loep genomen en gepresenteerd in inspirerende stands. Ben jij benieuwd naar wat wij hebben gespot? Lees dan snel verder!

*Klik op de afbeelding om naar de tassen te gaan*

1. Het kleurrijke walhalla

Komend najaar zien wij nog steeds veel kleur in het straatbeeld. Met name rood, paars en groen waren erg dominant aanwezig op de beurs. Goed nieuws ook: vrolijke pastelkleuren zullen helemaal hot en happening zijn! Van lila tot zacht roze, tot aan lichtoranje en babyblauw. Deze lichte, zachte sorbetkleuren zijn perfect om te combineren gedurende de donkere dagen.

2. Fluffy en Puffy

De aaibare en zachte tassen blijven ook dit seizoen populair in de modewereld, maar ze krijgen wel een kleurrijk jasje aangemeten. Naast neutrale kleuren zoals zwart, wit en beige zien we nu ook puffy en teddy tassen in andere kleuren verschijnen. Daarnaast zagen we deze fluffy modellen gemaakt van verschillende aaibare materialen, waaronder niet alleen teddy, maar ook  faux fur en elegante veren. Onze mode-experts voorspellen dan ook dat we deze aaibare tassen dus zeker nog vaak zullen zien in de komende tijd.

3. Hoe groter, hoe beter

Ook deze keer ontkwamen we er niet aan: the big bags. Van tote bags en oversized heuptassen tot aan XXL slouchy bags, het motto is duidelijk: hoe groter, hoe beter! Praktisch gezien is dit ideaal, omdat je genoeg ruimte hebt om al jouw dagelijkse spulletjes hierin makkelijk kwijt te kunnen. Daarnaast zijn deze grote tassen ook een statement accessoire dat jouw outfit direct een fashionable touch geeft.

4. Hippe Hobo Bags

Het is gebogen en perfect voor elk uitje. De abstracte halvemaanvorm voegt een unieke flair toe aan elke outfit en deze topper was dan ook weer volop aanwezig op de Modefabriek. De hobo-bag is veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze tas voegt net dat beetje extra toe aan je look.

5. Spot on Style

De luipaardprint is een echte klassieker die keer op keer weer terugkomt in het modebeeld. Ook dit najaar kunnen we deze trendy print weer verwachten, maar dan in een moderner en chiquer jasje. Het kan misschien even wennen zijn, maar de panterprint zal zeker weten een statement maken.

6. Futuristische Flair

Het is ons vrij duidelijk geworden dat metallic ook dit jaar volop te zien zal zijn. Van metallic jassen, topjes, en broeken met strass steentjes tot aan sieraden, schoenen en pailletten tassen, alles heeft een glinsterende touch gekregen. Waar vorig jaar goud nog populair was, hult iedereen zich komend jaar in het zilver. Maar naast het populaire zilver komen er ook andere kleuren naar voren die mettalic worden gebruikt.

Dit waren slechts een paar hoogtepunten van wat wij hebben gespot op de Modefabriek voor het najaar 2024. Er valt nog veel meer te ontdekken en te beleven op het gebied van mode en trends. Binnenkort gaan er ook weer talloze fashionweeks van start! Benieuwd wat we daar kunnen verwachten? Houdt onze nieuwbrieven en socials vooral in de gaten!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt