Menu

05/12/2023

Alles over handschoenen

De winter staat weer voor de deur. De temperaturen zijn al flink gedaald en de handschoenen komen weer uit de kast. Handschoenen zijn niet alleen functionele accessoires om je handen warm te houden, maar ze kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je outfit. Of je nu op zoek bent naar handschoenen voor dagelijks gebruik, een speciale gelegenheid of sportactiviteiten, het is belangrijk om de juiste keuze te maken. In deze blog benoemen we verschillende merken en vergelijken we hun unieke eigenschappen.

 

Roeckl handschoenen

Roeckl handschoenen staan bekend om hun vakmanschap en kwaliteit. Deze klassieke leren handschoenen zijn verkrijgbaar in zwart, bruin, grijs en groen. De handschoenen hebben een voering van kasjmier. Dit is een zeer zachte en fijne wol die isolerend werkt. Ze hebben een elegante uitstraling en passen goed bij formele gelegenheden. Het leer aan de buitenkant biedt bescherming tegen koude wind.

 

Petit Bois handschoenen

Petit Bois biedt luxe lamsleren suède handschoenen die perfect zijn voor koudere temperaturen. Met hun dikke voering van wit wol houden ze je handen heerlijk warm tijdens winterse dagen. Deze handschoenen hebben opnaden voor extra detail en komen in de kleuren bruin, cognac en zwart. De wol die uitsteekt aan de onderkant van de handschoen voegt een vleugje stijl toe aan het ontwerp.

 

Ashwood Leather handschoenen

Ashwood Leather biedt zwarte leren handschoenen met opnaden en een voering van zwart wol. Wat deze handschoenen uniek maakt, is de sierlijke drukknoop die wordt gebruikt om de polsmaat aan te passen. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt dat er koude lucht naar binnen komt. Bovendien hebben deze handschoenen touch screen-functie, waardoor je je smartphone kunt bedienen zonder ze uit te hoeven doen.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt