Menu

28/09/2023

Wat te doen in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Eindelijk even bijkomen van die eerste paar weken van het nieuwe schooljaar. Zorg dat je je niet gaat vervelen tijdens deze vrije week! Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

 

*Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan

Boswandeling

De herfst staat bekend om zijn prachtige kleuren. En waar kun je deze nou beter bewonderen dan in het bos? Trek je wandelschoenen uit de kast en ga op ontdekkingstocht door de natuur. Verzamel kastanjes, zoek de mooiste paddenstoelen of maak een speurtocht voor de kinderen. Het bos biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning.

Perfecte metgezel: de Aion heuptas van Thule

 

Nachtje Antwerpen

Wil je er wat langer tussenuit? Ga een nachtje naar Antwerpen! Neem de trein en bewonder gelijk het prachtige Centraal Station bij aankomst. Houd je van musea? Breng een bezoekje aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Ben je meer van het shoppen? Dan zit je in Antwerpen zeker op de goede plek. De Meir is de bekendste winkelstraat van de stad. Je vindt hier allerlei winkels, van grote ketens tot kleinere boetiekjes en speciaalzaken. Sluit je dag af op een van de gezellige terrassen met een Belgisch biertje. Maak de volgende dag een wandeling door een van de vier parken in het zuiden van de stad en keer uitgerust weer terug naar huis.

Perfecte metgezel: de Lauren handbagagekoffer van Mosz

 

Escaperoom

Op zoek naar een spannende uitdaging? Dan is een escaperoom zeker een aanrader! Laat je onderdompelen in een mysterieus verhaal en werk samen om puzzels op te lossen, raadsels te ontrafelen en codes te kraken. Met een tikkende klok op de achtergrond, voel je de adrenaline door je lichaam gieren terwijl je probeert te ontsnappen uit de kamer. Een escaperoom is niet alleen een geweldige manier om je brein te trainen, maar ook om samen te werken en plezier te hebben. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar een spannende escaperoom bij jou in de buurt.

Perfecte metgezel: de Fenna telefoontas van Flora & Co

 

Dagje Schiermonnikoog

Even een dagje er helemaal tussenuit, en dat in eigen land! Neem de boot vanaf Lauwersoog en geniet de hele dag op dit prachtige waddeneiland. Met zijn uitgestrekte stranden, duinen en bossen is er voor ieder wat wils. In de herfst kun je genieten van lange wandelingen langs de kustlijn, waarbij je de frisse zeelucht inademt en kunt uitwaaien. Daarnaast is vogelspotten op Schiermonnikoog zeker een aanrader door de diverse vogelsoorten die op het eiland te vinden zijn. Sluit de dag af bij een van de gezellige terrasjes in het centrum voordat je de boot weer opstapt.

Perfecte metgezel: de Skule 28 rugzak van Fjällräven

 

Gezellige filmavond thuis

Als het buiten koud en regenachtig is, is er niets fijner dan een gezellige filmavond thuis. Nodig een paar mensen uit, pak wat popcorn en maak een heerlijke warme chocolademelk. Laat iedereen zijn of haar lievelingsfilm kiezen en geniet samen van wat quality time. 

Perfecte metgezel: je liefste familie en vrienden natuurlijk!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt