Menu

12/09/2023

De cozy tassen van FW23

Na een regenachtige zomer staat fall/winter op ons te wachten. Gelukkig zijn er genoeg warme en modieuze prachtstukken waarin jij stijlvol de koude dagen kunt trotseren. Maar wat zijn nu 'hot' items van deze FW23? Een nieuw jaar vraagt tenslotte om nieuwe trends. Vorig jaar waren fluffy en puffy items he-le-maal het einde. Van een teddy sjaal tot aan een warme gewatteerde jas, deze warme stofjes waren in het straatbeeld en op social media niet meer weg te denken. Ben jij nog steeds gek op deze knuffelbare items? Goed nieuws! Deze cozy trend is dit jaar van top tot teen nog steeds erg geliefd. Jassen, sjaals en mutsen, maar ook tassen houden je deze winter extra warm. Wil jij deze trend niet missen en ben je nog op zoek naar zo'n stijlvol en warm pronkstuk? Staak je zoektocht dan maar hier, want wij hebben namelijk een aantal mooie exemplaren voor je op een rij gezet. Van gewatteerd tot aan teddy; met deze zachte tassen kom jij de koude seizoenen door.

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

Faux Fur

Populaire teddy shoppers zijn volop te zien. Een jas, sjaal en handschoenen, de echte waaghalzen combineren deze zachte tas vaak met meerdere fluffy items! Als dit voor jou een stapje te ver gaat, kan jij hem ook als statement dragen in combinatie met jouw favoriete outfit. Ga jij deze knuffelige trend ook omarmen? Van een effen rugzak tot aan een praktische shopper in pied-de-poule, de mooiste en zachtste exemplaren hebben we voor jou hieronder in kaart gebracht. 

 

 

Gewatteerd 

Van fluffy naar puffy! Dik of dun, lang of kort ook de gewatteerde tassen zijn deze winter onmisbaar. Een stoer en tijdloos items die je iedere winter weer lekker warm kunt dragen. Helemaal dit najaar, want om helemaal op te gaan in deze cozy trend, kan een puffy tas niet ontbreken. Van schoudertassen tot aan shoppers, wij zetten hieronder een paar stoere en stijlvolle favorieten voor je op een rij. 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt