Menu

18/07/2023

Spring/Summer trends 2024 gespot op de Modefabriek

De Modefabriek is een evenement waar wij ons altijd graag laten inspireren door de verschillende nieuwe, unieke en uitgesproken prachtstukken. 10 juli was het zover en konden wij de trends van spring/summer 2024 spotten op de modefabriek. In deze blog lees je welke trends het meeste opgevallen zijn en welke jij terug gaat zien in het straatbeeld aankomende zomer. Wellicht kan jij je alvast voorbereiden op jouw zomer inkopen ;)

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

#TREND 1 Weven is leven

Geweven tassen zagen wij in allerlei verschillende vormen en maten en met dikke en smalle stroken. Bij het high-end mode merk Bodega Veneta zie je dit gebruik van materiaal al een aantal seizoenen. Op de modefabriek was te zien dat andere merken zich hebben laten inspireren en in deze trend verschillende unieke ontwerpen tentoongesteld hebben.

#TREND 2 Main Metallic

 

Shine Bright! Met de glinsterende metallic tassen waren wij vorig jaar al bekend mee geworden. Volgend jaar zet deze trend gewoon steady door. Was jij altijd al fan van de metallic tasjes, maar twijfelde je of de trend niet te snel overgewaaid zou zijn? Dan is dit jouw teken om er voor te gaan, want deze trend zet voorlopig nog gestaagd door! In alle formaten kwamen ze voorbij, van grote shoppers tot schattige crossbodytasjes!

#TREND 3 Puffy Squared

 

Vierkante tassen met vierkante puffy vakjes waren niet te missen. Je zag ze zowel in het publiek als bij de verschillende stands. Deze puffy tassen zijn komen vaak voor als shopper of als crossbody en zijn te zijn in verschillende kleuren en materialen. Pas deze trend dus helemaal toe op jouw eigen stijl: ga jij voor zwart strak puffy leer? Kies je reused vintage denim? Of iets er tussenin? De keuze is aan jouw, je kan alle kanten op met de puffy bag trend!

#TREND 4 Crochet gekte

 

Crochet er op los aankomende zomer, want deze tassen zijn hot! Op de modefabriek zagen wij deze opvallende tassen bij verschillende stands, in verschillende kleuren en formaten. Naast dat je deze tassen zelf kunt maken, kan je ze natuurlijk ook bij Van Os kopen. De Pieta en Rieta series van Flora & Co sluiten perfect aan bij deze zomerse trend!

#TREND 5 Rieten tassen

Denk je aan zomer, denk je aan strand, denk je aan strandtassen! Rieten strandtassen zagen wij vaker opduiken bij de verschillende merken, maar ook in andere modellen kwamen rieten tassen voor. Rieten tassen passen door hun natuurgetrouwe kleur bij veel outfits en zijn een tijdloos item, waardoor jij er nog lang veel plezier mee kan beleven.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt