Menu

21/04/2023

Alles wat je moet weten over Bold Banana

Na meerdere meetings, ontwerpen en testen zijn Sonja en Herman Voortman in 2018 uitgekomen op het design van de Bold Banana Envelope bag. Deze herkenbare, minimalistische tas heeft vanwege de klep en de strap een speelse look. In sommige gevallen komt daar zelfs een fruitig kleurtje bij! In navolging van deze succesvolle lijn zijn er meerdere series uitgebracht.

De series Envelope Mini en de Re-Envelope komen het dichtst in de buurt van het origineel. Met de Re-Envelope heeft Bold Banana zijn eerste tas uitgebracht die gemaakt is van gerecycled polyester, en daar zijn ze terecht trots op! Alle tassen van Bold Banana zijn vegan en worden gefabriceerd door een confectieatelier die beschikt over een BSCI certificaat. Ze zijn ook nog eens allemaal waterafstotend, dus voor een beetje regenval hoef jij niet bang te zijn.* 

 

 

Met de Roll Top editie is Bold Banana afgestapt van de puntig gevormde klep. Die herkenbare klep is wel weer aanwezig bij de nieuwe Crossbody collectie. Deze kleinere alledaagse tassen zijn perfect voor je essentials die elke dag weer meegenomen worden. De kleurvarianten waarin deze tas te verkrijgen is passen bij de algemene visie van Bold Banana, namelijk dat er tassen zijn voor mensen die willen inblenden en voor mensen die willen opvallen. De positiviteit waar het merk voor staat vind je in hen allemaal! Ambassadeur van positiviteit kan jij met deze tassen overal zijn. Op het werk, op school of op een feest. De urban streetstyle van de ontwerpen passen overal. Had jij anders verwacht van een merk uit designstad Eindhoven?

 

 

 

*Waterafstotend is níét waterdicht. Houd er rekening mee dat artikelen maar tot een bepaalde hoeveelheid water kunnen afstoten.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt