Menu

07/03/2023

Spring/Summer trends 2023 part 1

Fashionweek; het grootste mode-event vond afgelopen maand weer plaats in verschillende grote steden. Van de liefdevolle stad Parijs tot aan het druk bezochte New York. Zowel modejournalisten als celebs waren aanwezig bij deze festiviteit om op de hoogte te blijven van de Spring/Summer Trends van 2023. Natuurlijk is de vraag; van welke modetrends nemen we afscheid en welke gaan wij omarmen? Modellen van grote merken, zoals Dior, Fendi en Chanel, paradeerde tiptop over de catwalk en showde de nieuwste collectie met volle overtuiging. Één ding is zeker, dit modeseizoen heeft weer een hoop uitschieters. Benieuwd welke trends we het aankomende seizoen terug gaan zien in het straatbeeld? Van Os nam deze mode-walhalla eens even onder de loep en zetten een aantal tassentrends hieronder voor je op een rij!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan*

Trend 1: Powerful Cargo Bags

Bij een aantal merken voerde de grunge trend de boventoon. Zo zagen wij de welbekende cargo broek meerdere keren voorbij komen op de catwalk. Influencers op social media lieten al blijken enorm verliefd te zijn op deze baggy broek met cargo pockets. Kortom; de cargo broek is definitief terug van weg geweest. Naast kleding zet deze trend zich ook voort in tassen. Deze ruige tassen zijn voorzien van schakelkettingen, studs, gespen en opvallende opbergvakken. Laat jij dit voorjaar een stoere kant van jezelf zien? Shop een bijpassende Helena tas van het merk Núnoo en maak jouw grunge look helemaal compleet!

Trend 2: Damn Denim

Van maxi rokken en baggy jeans tot aan jumpsuits en spikerjacks, denim liefhebbers kunnen zich dit modeseizoen helemaal uitleven. We gaan ons dit voorjaar namelijk massaal onthullen in denim-on-denim looks. Hoe meer, hoe beter! Om helemaal op te kunnen gaan in deze sportieve trend kan een accessoire uiteraard niet ontbreken. Ga jij dit voorjaar ook voor deze ton-sur-ton look? Dan is een schoudertas uit de Kira collectie van Coach een mooie toevoeging voor jouw nieuwe voorjaarsgarderobe.

Trend 3: Big Bag Energy

The bigger the better! Dat oversized erg geliefd is, dat kunnen we niet ontkennen. We zagen deze trend al een tijdje terug in de kleding. Denk aan; baggy jeans, oversized blazers en ruimvallende sweaters. Toch uit deze fashiontrend zich niet alleen in kleding, maar ook in accessoires. Big Bags zijn nog steeds geliefd bij de modegoeroes en veroveren ook dit jaar weer het straatbeeld. Ze komen niet alleen voort in stijlvolle exemplaren, maar zijn ook nog eens praktisch te gebruiken. Al jouw hebben en houwen draag jij zometeen met gemak overal mee naartoe. Keuzestress voor welke paar schoenen je mee wilt nemen? No worries, die twee paar extra gaan er dit keer wel in! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt