Menu

04/10/2022

Top 5 uitjes voor de Herfstvakantie

De herfstvakantie is het moment om even bij te komen van je allereerste schoolstart. Hee-eer-lijk! De back to school periode wordt soms nog wel eens onderschat. Nieuwe docenten, andere vakken, huiswerk en soms zelfs een agenda vol toetsen. Dan ben je toch echt wel even toe aan een time-out. Met de herfstvakantie om de hoek kunnen we er weer even tussenuit! Ben jij nog opzoek naar een leuk najaarsuitje? Wij zetten een aantal populaire 'dagjes weg' hieronder voor je op een rij! Hou je pen en papier er maar bij!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1.  Kamperen in het najaar

Blijft het kamperen bij jou na de zomer nog kriebelen? In het najaar zijn de campings een stuk rustiger en schijnt de zon nog volop. Ideaal om met je gezin daar een paar dagen in een camper, tent of bungalow te vertoeven. Staat er een plensbui op de planning, ga dan op zoek naar een kampeerplaats met een binnenzwembad en -speeltuin. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe weekendtas? Bekijk hier de nieuwste collectie van de Brics

2. Wild spotten op de Veluwe

Een sportief en leuk uitje voor zowel jonge als oude avonturiers! Net als in Afrika hebben wij onze eigen Big Five. Een fietsroute door de Veluwe zorgt voor mooie beelden van verschillende dieren, denk aan; het edelhert, de ree, de das, de vos en het wild zwijn. Ga bepakt met je Fagou rugzak op pad en verken de Veluwse natuur als een ranger! Wie vindt als eerst alle dieren?

3. Stadswandeling door Leiden

Leiden is een heerlijke wandelstad! Er zijn een hoop interessante routes voor je uitgestippeld door deze historische stad. Treed jij in de voetsporen van een grootkunstenaar tijdens de Rembrandt route of bewonder je liever de Leidse hofjes? Genoeg plekken voor leuke kiekjes! Voor onze shopaholics kan een bezoekje aan de Haarlemmerstraat niet ontbreken. Sluit vervolgens je dag af met een heerlijk kopje koffie en een warme appelpunt.

4. Fietsroute door Den Haag

In Den Haag kun je een fietsroute volgen in het teken van de Soldaat van Oranje. Deze route neemt je mee langs plekken als Scheveningen en Leiden die een belangrijke rol spelen in het verhaal van Erik Hazelhoff. Er valt onderweg een hoop te zien. Je fiets namelijk langs de kust, duinen, weilanden, bosgebied, landgoederen en oude steden. Het perfecte herfstuitje wanneer het nog niet ijskoud is.

5. Varen in de biesbosch op een fluisterboot

Ben je op zoek naar rust en groen? Ontdek dan de kleurrijke Biesbosch met een fluisterboot. Je vaart langs ruige wilgenvloedbossen en komt prachtige vogels tegen. Kijk tijdens je boottocht wel goed om je heen, want misschien zwemt er zelfs een bever voorbij. Kortom; Een relaxt uitje voor in de herfstvakantie.

 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt