Menu

27/06/2017

Vind voor elke reis de geschikte koffer of reistas

De Wereldweken van Van Os tassen en koffers zijn weer begonnen! Vanaf maandag 3 juli verkeren al onze winkels weer in een zomerse vakantiestemming. Met onze koffers en reistassen kun je de hele wereld over. Aan de hand van vier populaire vakantiebestemmingen in de categorieën stedentrip, actieve vakantie, familievakantie en backpackvakantie nemen wij jullie mee door ons veelzijdige reisassortiment.


Stedentrip - Porto
Ieder jaar stelt de European Best Destinations, in samenwerking met duizenden reizigers, een lijst op met de beste skigebieden, verborgen parels en de leukste stedentrips. Dit jaar is Porto de verrassende nummer 1 op de stedentriplijst! Porto is tegelijkertijd modern en authentiek en de stad heeft een unieke charme. In 1996 werd het historische centrum van de Portugese hoofdstad geclassificeerd door UNESCO als werelderfgoed. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol in 2 uur en 40 minuten met een directe vlucht naar de luchthaven van Porto. Mede daardoor is het uitermate geschikt voor een korte stedentrip. Ben je op zoek naar een geschikte koffer of reistas voor een stedentrip? Kijk dan eens naar een Bon Air handbagage koffer van American Tourister of een Dakine EQ Bag reistas.

 


Actieve vakantie - Oostenrijk
Het veelzijdige Oostenrijk is een populaire bestemming voor actieve vakanties. Dit veelzijdige land biedt tal van mogelijkheden op het gebied van buitenactiviteiten. Door het berglandschap kun je hier vrijwel iedere buitenactiviteit beoefenen. Van wandelen door de ongerepte natuur tot mountainbiken over spannende bospaden, in Oostenrijk is het allemaal mogelijk. Dankzij de vele bergmeren is Oostenrijk ook zeer geliefd onder watersporters. Bij een avontuurlijke vakantie hoort natuurlijk ook reisbagage die tegen een stootje kan. Onze tip: de Base Camp Duffels van The North Face! Door de gewatteerde schouderbanden zijn deze flinke reistassen, heel makkelijk op de rug te vervoeren. Ben je op zoek naar een geschikte rugzak voor tijdens de buitenactiviteiten? Ook dan moet je bij The North Face zijn. De Borealis rugzakken zijn door de gewatteerde schouderbanden, verstelbare buikriem en verstevigde rugpaneel ideaal voor een actieve vakantie.


Familievakantie - Kroatië
Kroatië is de laatste jaren steeds populairder geworden als vakantiebestemming voor jonge gezinnen en dat is niet voor niets! Het land aan de Adriatische Kust is met haar prachtige stranden en Middeleeuwse steden niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog eens kindvriendelijk. Daar komt bij dat vakanties naar Kroatië relatief goedkoop zijn als je ze vergelijkt met bekendere bestemmingen zoals Zuid-Frankrijk of Spanje. Je vliegt van Amsterdam zonder veel moeite naar populaire bestemmingen als Pula (1 uur en 50 minuten), Split (2 uur en 15 minuten) en Dubrovnik (2 uur en 20 minuten). Onze tips voor dit soort familievakanties: een Aeris koffer van Samsonite of Lock n Roll koffer van American Tourister. Ook leuk en erg handig: een kinderkoffer voor de kleintjes!


Backpackvakantie - Thailand
Thailand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste backpackbestemmingen. Het land ademt backpacken en je komt backpackers hier ook overal tegen. Hoogtepunten van het backpacken in Thailand zijn de bruisende stad Bangkok, Full Moon Party’s evenals de vele oude tempels en prachtige natuur. Onze Eagle Creek Cargo Haulers zijn ideaal voor een avontuurlijke backpackvakantie. Deze reistassen bieden met hun 120L inhoud voldoende ruimte voor een groot deel van je kledingkast. Bevind je je in een gebied met goede wegen? Dan kun je de tas gewoon achter je aantrekken door middel van de twee stevige wieltjes. Is de route niet meer dan een smal bospaadje? Dan kun je de reistas ook gewoon op je rug dragen. Inside tip: Wil je je bagage netjes ordenen in je backpack? Gebruik dan de reisaccessoires van Eagle Creek.


Twijfel je welk type koffer of reistas geschikt is voor jouw vakantie? Kom dan eens langs in een van onze 31 winkels of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag in jouw zoektocht!

Terug naar de homepage >


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt