Menu

07/06/2022

6x een geslaagd examenfeest!

Na weken van ploeteren, een examenreis voor in de boeken en na nog nooit zo'n berg met zenuwen te hebben ervaren is daar dan eindelijk het verlossende telefoontje... je bent geslaagd! De vlag kan uit en de taart kan worden aangesneden, party time! Helaas zal het niet voor iedereen feest zijn, ben je gezakt? Dan mag je best even flink balen maar verzet daarna je zinnen tijdens een goed feest. Voor iedereen die dit jaar heeft gestreden voor zijn of haar examens (en voor iedereen die gewoon zin heeft in een feestje) hebben wij een aantal examenfeest ideeën voor je verzameld.

 

Diner

Een 21-diner zal je vast bekend in de oren klinken. Maar hoe leuk is het om een graduation diner te organiseren? Nodig een aantal vrienden of vriendinnen uit en gooi je kookkunsten in de strijd! Ben je geen keukenprinses? Kijk je moeder of beste vriendin even lief aan en wie weet bieden ze jou een helpende hand.


Themafeest

Themafeesten zijn hot! Op TikTok en Instagram zie je steeds vaker filmpjes voorbij komen waarin vriendinnengroepen letterlijk alles uit de kast hebben gehaald om zich te verhullen in een uitgekozen thema. Het leukste aan deze feesten is dat je jouw creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten gaan. Je verkleden als de eerste letter van je naam, een pyjamafeest, een landenthema of een disney feest, het kan niet gek genoeg! 

 

Vakantie

Misschien ben je nog aan het bijkomen van je examenreis of misschien ben je van plan om later op reis te gaan. Je weet nu in ieder geval zeker dat er geen herkansingen op je staan te wachten en dat je een lange zomer tegemoet gaat. Het slagen van je examens is hoe dan ook dé perfecte reden om een vakantie te boeken. Trommel je vrienden en vriendinnen bij elkaar en ga op zoek naar de leukste bestemming. Laat de voorpret maar beginnen! 


Karaoke avond

Na jezelf wekenlang geïsoleerd te hebben op je zolderkamer is het tijd om alles los te laten, en hoe kan dat nou beter dan een avond de longen uit je lijf te blèren. Pak je karaoke-set erbij en zing de sterren van de hemel (disclaimer: meningen kunnen verschillen). Ga los op de meest foute nummers of ga een Ed Sheeran & Beyoncé-waardig duet aan met je beste vriend.

 

Naar de kroeg

Waar jij in spanning hebt gewacht op jouw examenuitslag zijn veel kroegen bezig geweest met de voorbereidingen voor een knallend examenfeest. Veel kroegen staan op 9 juni voor je klaar om samen met jou een examenfeest te vieren. En niet alleen met jou, maar met iedereen die dit jaar is geslaagd voor zijn of haar examens. Ook voor degene die niet geslaagd zijn is dit een perfecte plek om even de zinnen te verzetten. Want voor een goed feest geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugde! 

 

Welnessdagje

Ben je niet zo van het uitbundige feest vieren? En zoek je liever even wat ontspanning na al dat harde werken? Alle examenstress zal vast zijn tol geëist hebben en het is niet niks om weken achter elkaar te moeten blokken. Verwen jezelf daarom met een dagje welness! Ga samen met je beste vriendin, je moeder of je zusje naar de sauna of neem een heerlijke massage.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt