Menu

03/05/2022

Inspirerende locaties voor een onvergetelijke bruiloft

Het trouwseizoen gaat nu weer van start! Met het mooie weer opkomst, is de keuze voor een trouwlocatie dan ook reuze. Natuurlijk wil je dat jouw dag onvergetelijk wordt, maar waar vind je nou dé perfecte spot voor jouw droombruiloft? Om je een handje te helpen, hebben wij hieronder een aantal unieke trouwlocaties voor je op een rij gezet! 

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1. Trouwen in een kasteel

Een zilveren koets, galopperende paarden en een prachtige witte baljurk. Droomde jij er vroeger al van om jouw trouwdag te beleven als een ware prinses? Dan zal je op een kasteel zeker een onvergetelijke dag beleven. Het is tenslotte een lange gekoesterde meisjesdroom, die eindelijk in vervulling gaat.  

2. Vier jullie eeuwige liefde op het strand

Niets is romantischer dan het ja-woord geven op het strand. Gelukkig hoef je daarvoor dan ook niet per se een tripje te boeken naar Ibiza of Italië. In ons eigen kikkerlandje zijn er genoeg strandtenten, waar jij geheel in eigen stijl jouw eeuwige liefde kunt verklaren met je voeten in het zand! 

3. Een bruiloft in de lucht

Love is in the air! Misschien iets te letterlijk, maar hoe tof is het om te trouwen in een luchtballon? Dat kunnen in elk geval niet veel mensen zeggen. Terwijl jullie langzaam over het prachtige gebied heen zweven, leggen jullie je gelofte af. Bij sommige ballonvaart bedrijven kunnen jullie zelfs met 250 man tegelijkertijd de lucht in. Natuurlijk moet er ook getoast en gedronken worden. No worries, dat kan allemaal|!

4. Geef het ja-woord in het bos

Back to the nature! Het ja-woord zeggen in het bos, hoe romantisch is dat? Een ceremonie tussen de volgebloeide bomen en daarna dineren op een open plek. Voor liefhebbers van bohemian of festivalthema's is dit een top locatie. Decoreer je locatie met wildboeketten, houten stoelen, linten en prachtige slingers met lampjes. Geloof ons maar, je komt als het ware in een sprookjesbos terecht!

5. Beleef jouw geluksdag op een boerderij

Vinden jullie het heerlijk om buiten te zijn, dan is trouwen op een boerderij een leuk en orgineel idee. Het platteland geeft mensen en een vrij gevoel en er is genoeg parkeerruimte voor iedereen! Het is misschien niet zo chic en deftig als een kasteel, maar met de juiste decoratie creëer jij jouw gewenste setting. Heb je een festivalthema op de planning staan? Dan is deze trouwlocatie al helemaal ideaal!

6. Trouw op een boot

Op het land, in de lucht of gewoon op het water? Zie jij jezelf al met jouw geliefde en jullie gasten aan boord gaan op een prachtig schip. De wind door jullie haren, heerlijk weer en uitzicht op het water. Dat klinkt toch hartstikke romantisch! Proost daarna samen op het dek met bubbels en een lekker stuk taart. Tot slot sluit je jouw onvergetelijke dag af met een reuze party! Klinkt dat niet als muziek in je oren?


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt