Menu

12/04/2022

Vrolijke tassen om het voorjaar mee te vieren

Ondertussen zitten we alweer midden in het voorjaar. Hoewel we de afgelopen tijd af en toe dachten dat we per ongeluk in het najaar beland waren, lijkt het kwik vanaf nu te gaan stijgen. En bij voorjaarsweer horen natuurlijk bijpassende voorjaarstassen. Voor naar het terras, naar het park of gewoon om mee te nemen naar je werk. 

 

Colorful bags

Voor veel mensen in de lente het favoriete seizoen. Wij begrijpen wel waarom; het zonnetje laat zich eindelijk weer zien en overal barst de natuur in felle kleuren uit. Daar wordt iedereen toch vrolijk van? Een beetje kleur is altijd goed, ook als het om je tassen gaat. Gelukkig vind je bij Van Os tassen in alle kleuren van de regenboog.

 

 

Picknick-proof

Het picknick seizoen is van start gegaan! Nu de zon zich steeds vaker laat zien, beginnen ook de picknick kriebels te komen. Pak je picknickkleed erbij en geniet van heerlijk eten met fijn gezelschap. Of je nou een familiepicknick hebt, een vriendinnenpicknick of een picknick date. Bij een geslaagde picknick hoort natuurlijk een picknick-proof tas! Eentje met praktische eigenschappen, maar minstens zo belangrijk: eentje die jouw voorjaarsoutfit helemaal afmaakt. 

 

 

Vrolijke printjes

Prints met bloemen, botanische prints of fruitige prints... deze tassen geven ons een instant voorjaarsgevoel! Ga bijvoorbeeld voor een telefoontasje wanneer je een festival op de planning hebt staan. Dit compacte tasje draag je gemakkelijk met je mee waardoor jij onbezorgd kan genieten van het feest. Wanneer je op pad gaat voor de boodschappen in de uitvouwbare shopper een echte musthave!

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt