Menu

06/04/2022

Onmisbare tassen voor een avondje uit!

Afgelopen twee jaar was een avondje uit niet altijd zo vanzelfsprekend als dat het zou moeten zijn. Ondertussen hebben we gelukkig alle maatregelen achter ons gelaten en dat betekent dat we weer volop uit kunnen. Nu alle restaurants, clubs en culturele activiteiten weer open zijn én we aan het begin staan van het festivalseizoen is dit het perfecte moment om onze partybags voor je op een rijtje te zetten.

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

 

 1. Dance the night away

Tassen voor een avondje stappen Van Os tassen en koffers

Tassen in de afbeelding: Bulaggi clutch brons, Coccinelle crossbodytas lichtroze, Valentino crossbodytas roze, Guess crossbodytas zwart

Het nachtleven bruist weer van de energie. En bij zo’n nacht hoort natuurlijk een tas die alle ogen op jou laat richten. Of je nu de plaatselijke kroeg induikt, je dansmoves laat zien op een festival of naar een concert van je favoriete artiest gaat, een partybag komt in al deze gevallen van pas. Zo’n tas moet aan een aantal eigenschappen voldoen. Ten eerste moet hij compact zijn van formaat zodat je hem gemakkelijk de hele nacht met je meedraagt. Daarnaast wil je snel je essentials terug kunnen vinden, het is dus fijn als de tas een aantal opbergvakjes heeft. En niet te vergeten: de tas moet jouw outfit helemaal afmaken!

 

2. What's for dinner?

Tassen voor een diner Van Os tassen en koffers

Tassen in de afbeelding: Coccinelle crossbodytas grijs, Inyati crossbodytas bruin, Abro crossbodytas rood

Ook voor een diner halen we graag alles uit de kast! Zo is een bijpassende tas een échte musthave. Deze tas hoeft niet al te groot te zijn. Zolang je telefoon, portemonnee en lipstick er maar in passen. Wist je dat er een etiquetteregel bestaat over het gebruik van je tas tijdens een diner? Leg deze nooit op tafel neer. Als alle vrouwelijke gasten hun tasjes op tafel zouden leggen, geeft dat namelijk een rommelig aanblik. Hetdoet afbreuk aan de eenheid van de gedekte tafel. Waar laat je het tasje dan? Een clutch of avondtasje kan gemakkelijk op de schoot gelegd worden. Wanneer de tas een hengsel heeft, kan deze aan de stoel worden gehangen.

 

3. Bags with a touch of art

Tassen voor een avond naar het theater Van Os tassen en koffers

Tassen in de afbeelding: Picard rugzak rood, Braccialini schoudertas bruin, Coccinelle crossbodytas wit

Ga je graag naar het theater, museum of de bioscoop? Dan kan je kunst en cultuur vast waarderen! Daarom hebben wij een aantal klassieke tassen op een rijtje gezet die perfect passen bij een culturele activiteit. Deze tassen mogen best opvallen en zijn wat groter van formaat. Voor een uitje naar het museum kan een rugzak goed van pas komen. Zo kan heb je je handen vrij om ongestoord rond de lopen en alles goed te bekijken. En tot slot is de schoudertas van Braccialini een pronkstuk dat van zichzelf al een plekje in het museum zou verdienen!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt