Menu

23/03/2022

Spring/Summer trends 2022 part 2

Een paar weken geleden waren er op verschillende runway shows weer talloze nieuwe trends te vinden voor het voorjaar anno 2022. Wij hebben al eerder een paar voor jullie uitgelicht. Van felle kleur tot aan effen met studs, wij zagen er een hoop voorbij komen. Maar daar blijft het niet bij! Daarom hebben wij deze week weer twee gloednieuwe trends voor jullie in petto! Ben jij benieuwd welke trends we dit voorjaar nog meer in het straatbeeld gaan zien? Lees dan verder.

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1. Go Crafty Crochet

Vorig jaren zagen we al een heleboel gehaakte en gebreide jurken, t-shirts, broeken en zelfs tassen voorbij komen, maar deze trend zet zich dit voorjaar gewoon voort. Tassen in de vorm van netten zijn namelijk perfect te stijlen voor de lente en de zomer. En met hopelijk mooi weer komt zo'n luchtig netje dan ook zeker goed van pas. Naast netten zijn ook de gevlochten (mand)tassen dé it-bags van deze zomer. Perfect voor een picknick in het park, maar je neemt deze prachtstukken net zo makkelijk mee naar de stad.

2. Party Ready

Er komen steeds meer nieuwe versoepelingen en het festival seizoen staat ook nog eens voor de deur, dat kan maar één ding betekenen; feesten! Na de verlossing van de uitdagende lockdowns kan de wereld wel een feestje gebruiken. Wij zagen dan ook een hoop glitter en glam verschijnen op de catwalks. Niet alleen bedoelt voor in de nacht, maar ook voor overdag. Gaat een gehele glitterfestijn jou te ver? Dan is een klein metallic tasje een subtiele toevoeging voor op jouw favoriete outfit. Draag deze tas op straat en jij zal gegarandeerd de show stelen. Kortom; de perfecte opslossing, wanneer je toch een beetje bling bling aan jouw outfit wilt geven.

 

Ben je benieuwd naar andere trends? Lees dan het eerste artikel over de nieuwe spring/summer trends 2022 hier.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt