Menu

09/03/2022

Spring/Summer trends 2022

Een nieuw seizoen en dat betekent weer nieuwe tassen! Maar wat zijn de it-bags van dit seizoen? Afgelopen februari was het weer zo ver: Fashion week. Het evenement waarbij verschillende mode-ontwerpers en -huizen bijeen komen met nieuwe catwalk-presentaties. Voor ons de uitgelezen kans om alvast een kijkje te nemen naar de voorjaartrends van 2022. Ben je al benieuwd? No worries, wij zetten hieronder een paar hoogtepunten voor je op een rij!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1. Millennium Rainbow

Van ton sur ton tot aan colorblocking, je kan er deze zomer niet omheen. Dit voorjaar herbleven we de 00's met snoepkleurige combinaties. Van neongroen tot aan zuurstokroze, hoe feller hoe beter. Je kunt zeker zeggen dat de TikTok generatie zullen vallen voor deze sappige kleuren. Wij zien nu al op Instagram dat deze trend een mega hit is! Kettingen, sjaaltjes, croptops meerdere dessins en draperieen samengevoegd, je kunt het niet gekker maken. Is deze trend net iets te veel voor jou? Dan is alleen al een felgekleurde tas een mooie toevoeging op jouw voorjaarsoutfit.

2. Motor rider on the Storm 

Zet je schrap biker jacks zijn weer terug van weg geweest! Een tijdloze en modieuze item, die elke outfit een stoere uitstraling geeft. Ga jij voor een slim fit model met enkel en alleen een riem of ga jij juist voor oversized model met veel ritsen? Natuurlijk mogen details niet ontbreken. Van leer en denim gecombineerd tot aan studs en franjes, we gaan deze stoere jasjes in verschillende exemplaren zien. Maar naast jassen zet deze trend zich ook voort in tassen. Zo zijn leren handtassen voorzien van een chunky chain dat buitengewoon voor een fashionstatement resulteert. We love it!

3. Smooth Operator

Fris, glad en clean cut. Zo kunnen we deze trend voor de minimalisten onder ons het beste omschrijven. Het is een schok van tandpasta wit, die van top tot teen word gecombineerd. Ook worden witte broeken gestyled met créme kleurige tassen, wij houden er van! Ondanks deze frisse trend voelt het warm en gezellig aan. Naast off-white en bruintinten, kom je ook dit seizoen goed weg met een pastelkleurige tas. Zijn de felle kleuren uit de 'Millennium Rainbow' trend te druk voor jou, dan is zo'n zachte kleur dé perfecte oplossing.  

 

Voor welke trend ga jij?


Stay tuned for more trends!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt