Menu

23/02/2022

Tassen die passen bij populaire Netflix series

Iets wat we graag tijdens deze koude dagen doen, is onszelf het hele weekend vertoeven met een goede Netflix serie. In bed onder een warm deken of op de bank met een paar wollige sokken, heer-lijk! Anno 2022 staan er dan ook weer een paar gloednieuwe series en films voor je klaar en een stijlvolle tas kan hierin natuurlijk niet ontbreken. Haal je zak chips maar uit de kast en maak een goed glas wijn voor jezelf klaar, want wij zetten hieronder de top drie Netflix series voor je op een rij!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1. Emily in Paris

Dé serie die nu nog booming is! Seizoen twee is nog maar net uit en fans kijken nu al uit naar het volgende seizoen. Wij geven hun natuurlijk geen ongelijk! Emily Cooper is een marketing manager die voor haar droombaan bij een luxe marketing bureau verhuist naar de stad der liefde. Ze komt terecht in een totaal andere omgeving waar ze nog niemand kent en probeert haar Franse collega’s en manager voor zicht te winnen. Haar collega’s moeten nog wel even wennen aan de uitgesproken Amerikaanse. Gedurende de serie ga je zien hoe zij dit avontuur aangaat en dat levert een hoop ongemakkelijke en hilarische momenten op. Ze maakt nieuwe vrienden, liefdes en werkt hard voor haar carrière, maar ze komt er niet zonder kleer scheuren vanaf!

Naast knappen mannen en humor, zijn er ook fantastische modemomenten te zien. Emily Cooper is een ware fashionista, die er elke keer weer op en top uit ziet! Beeldschone jurken, sieraden én handtassen, de serie zit er vol mee. Met name veel designers tassen en felle kleuren, zijn niet over het hoofd te zien. Ga jij ook net als Emily flaneren door de straten van Parijs? Wij hebben aantal vergelijkbare exemplaren hierboven voor je op een rij gezet. 

2. Bridgerton

Bridgerton is gebaseerd op de roman boeken van Julia Quinn. De serie speelt zich af in Londen in de zomer van 1813 en gaat over de familie bridgerton. In seizoen 1 staat in het middelpunt Daphne Bridgerton die zoekende is naar een geschikte man om mee in het huwelijksbootje te stappen. Totdat ze Simon Basset ontmoet en smoorverliefd wordt. In het tweede seizoen gaat het om de onbereikbare vrijgezel Anthony Bridgerton en zijn vriendin Edwina. Hij is van plan om met Edwina te trouwen, maar haar oudere zus wil dit graag voorkomen. Gaat dit uiteindelijk goed komen? Wij willen natuurlijk niet gaan spoilen, daarom is dit je uitgelezen kans om de serie van begin af aan te gaan volgen!

Naast het indrukwekkende verhaal zullen jouw ogen ook vallen op de klassieke kostuums en het prachtige decor. Wij waren in elk geval enthousiast en gingen weer op zoek naar tassen die passen bij deze historische setting. Dus heb jij binnenkort een retourtje-London op de planning staan? Dan komen deze klassieke modellen hierboven vast en zeker goed van pas. 

3. Inventing Anna

De serie 'Inventing Anna' is gebasseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat over een jonge vrouw die zich tussen 2013 en 2017 bij de New Yorkse jetset voordeed als een hippe en steenrijke duitse vrouw. Ze gaat aan de slag als een echte influencer en wint de New Yorkse elite één voor één om haar vinger. Gedurende de serie steelt zij niet alleen veel geld, maar ook veel harten. Uiteindelijk is Anna de dochter van een Russische vrachtenwagenchauffeur en runt ze een kruidenierszaak. De grootste vraag is; wie is Anna en wat bracht haar precies op deze plek? Dit wordt gedurende de serie steeds duidelijker. 

Bij een spannend verhaal, daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook in deze serie zijn er een aantal fashion momenten te zien. Anna deed zich tenslotte voor als een hippe influencer en daar kunnen stijlvolle tassen natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben goed opgelet en een aantal vergelijkbare ontwerpen hierboven voor je geselecteerd. 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt