Menu

07/02/2022

Tassen om verliefd op te worden!



Het is weer bijna zover: 14 februari. Oftewel, Valentijnsdag. De dag van de liefde. Misschien heb je jouw Valentijn al lang aan de haak geslagen of heb je ondertussen alle datingapps uitgespeeld. Hoe jij je Valentijnsdag ook door gaat brengen, we've got your bag! Bekijk snel onze knappe tassen die jou graag komen verzellen op deze liefdevolle dag. 

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

 

Het sportieve type

Je kent het wel, de types die 24/7 in de sportschool te vinden zijn en dit graag met de buitenwereld delen. Maar al die uren in de sportschool werpen ook zeker hun vruchten af en daarom zijn deze sportieve types te herkennen aan hun spierbundels. Bekijk snel welke sporty bags we voor je in de aanbieding hebben. 



De carrièretijger

Een bussines meeting, presentatie of een belangrijke deal sluiten, deze carrièretijgers draaien hun hand er niet voor om. Deze ambitieuze exemplaren zijn gericht op hun job en streven naar perfectie. Ze zullen jou daarom ook ten alle tijden supporten in het najagen van je doelen. 



Casanova

Tijdens een avondje stappen zal je er vast wel eens één tegen het lijf hebben gelopen. Ze komen met de meest originele openingszinnen en weten precies hoe ze je moeten versieren. Eén blik van deze casanova's is genoeg om jou volledig in te pakken. 



De feestganger

Waar een feestje is zijn deze partygangers ook te vinden. Zij weten namelijk overal een feestje van te maken! Welke feestelijke tas gaat jou op je eerstvolgende party vergezellen?



De avonturier

Ben je op zoek naar een echte avonturier? Zoek niet verder! Een reismaatje op wie je 100% kan vertrouwen en met wie je de meest bijzondere momenten beleeft. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. 



De milieubewuste

Een grote beweging die op het moment in de wereld plaatsvindt is toch wel de verduurzaming en het bewust worden van een schone leefomgeving. De één zet zich hier nét wat meer voor in dan de ander. Deze activisten doen dit vol overgave! 



 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt