Menu

15/12/2021

Tastoe: de Kerst editie

Nee! We gaan niet gourmetten met Kerst dit jaar. Er staat een vijf gangen diner op je te wachten. Geen woonkamer die blauw staat van de rook en geen plaat die geschrobd moet worden als de gezelligheid voorbij is. Leun achterover en laat je bedienen op ons quintet van lekkernijen. 

Amuse

Iets kleins om mee op gang te komen. Dit sleuteletuitje van By Lin is daar perfect voor. Om direct te imponeren presenteren wij dit lekkere hapje dat kleurrijk is opgemaakt. Op smaak gebracht door Linda van der Poel en geserveerd door ons. 

 

 

Voorgerecht

Nadat het sleuteletuitje de smaakpapillen geactiveerd heeft, is het tijd voor het voorgerecht. Licht vullend en van een bescheiden formaat is de telefoontas. Het telefoontasje wordt ditmaal gegarneerd met een goudkleurige ketting die feestelijk aandoet. De rode kleur levert een volle smaak met een spicy randje. 

 

 

Spoom

Even wat om te neutraliseren. Een effen crossbodytas zorgt voor balans op de tong. Het oogt wat zwaar voor een spoom, maar de crossbody is licht en fris, precies zoals een spoom hoort te zijn. Na de reset van de smaak kunnen we overgaan naar the main course. Maak je daarom klaar met dit luchtige en champagnekleurige tasje.

 

 

Hoofdgerecht

De vierde en tevens grootste gang van vandaag bevat elementen van enkele voorgangers. De mooie goudkleurige garnering van het voorgerecht en het frisse van de spoom keren terug in dit overheerlijke hoofdgerecht. Het merklogo is het hoofdingrediënt dat sterk terugkomt, maar niet te erg overheerst. Een maaltijd die past in het geheel en wat eigens naar de tafel brengt. Geniet ook van de lekkere krokante textuur en de zachte binnenkant. 

 

 

Nagerecht

Ondanks dat het voorgaande je al aardig gevuld heeft, weet je dat je altijd ruimte over hebt voor het toetje. In die geheime extra maag kan je een smakelijke clutch kwijt. Met name rondom de feestdagen is dit een populair nagerecht. Een flitsend duo gaat zorgen voor het vuurwerk. De Estella Bartlett clutches, één luchtige en één machtige, bieden voor iedereen wat lekkers om het diner tot mooi slot te brengen. 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt