Menu

07/12/2021

Dit zijn de party trends voor de feestmaand

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben je misschien al druk bezig met de voorbereidingen voor een heerlijk diner of het uitkiezen van een feestelijke outfit. Met dat laatste helpen we je graag een eindje op weg. Wij hebben namelijk dé party trends van 2021 verzameld voor een onvergetelijke feestmaand! 


You're so golden

Gold, gold, gold! Laat zien wat je waard bent: puur goud. Grote modehuizen als Valentino, Chanel en Giambattista Valli showden gouden looks op de catwalk, van jassen tot tops en complete pakken. Is van top tot teen in goud gehuld iets too much voor jou? Kies dan voor een golden touch met bijvoorbeeld een gouden crossbodytas of een clutch! 

Tassen in de foto's: Gigi Fratelli handtas, Valentino Bags crossbodytas, Bulaggi Clutch


The more the better

“Less is more”. Je hoort deze gouden regel ongetwijfeld wel eens voorbij komen. Maar voor nu gooien we even alle fashion regels overboord. Een ietwat ingetogen jaar vraagt namelijk om een uitbundig en spetterende jaarwisseling. Al is het niet op een feestje dan is het wel terug te vinden in je outfit. Daarom is de trend ‘the more the better’ dit jaar niet te missen. Steel deze maand de show met jouw favoriete statement piece!

 

 

Tassen in de foto: Guess schoudertas zilverCoccinelle crossbodytasGuess crossbodytas


Shine like satin

We hebben geluk, dit jaar zijn luxueuze stoffen en materialen meer te zien dan ooit! Materiaal van hoge kwaliteit met een rijke uitstraling, glanzende afwerkingen en een perfecte stofvalling. Zo zien we deze feestmaand satijn extra vaak in het modebeeld voorbij komen. Naast dat deze stof prachtig soepel valt is satijn ook gemakkelijk te combineren met allerlei andere soorten stoffen en prints. Combineer bijvoorbeeld een item uit één van de andere trends met een satijnen clutch.

 

Tassen in de foto: Bulaggi clutch rood, Bulaggi clutch blauw, Bulaggi clutch taupe


1.      Snow white

Zeg je winter dan zeg je sneeuw, toch? Nu is dat in Nederland altijd even de vraag, maar afgelopen winter werden we verrast met flink wat sneeuw en ijs. Nu zien de voorspellingen voor de sneeuw en ijsliefhebbers er positief uit voor komende winter. Daar sluit deze trend perfect op aan. Dit jaar gaan we met een crispy white look de feestdagen in. De perfecte winterlook anno 2021, als je het ons vraagt.

 

Tassen in de foto: Guess crossbodytas, Inyati crossbodytas, Michael Kors clutch

1.   

Glitter & glamour

Als afsluiting van een bijzonder jaar pakken we nog één keer helemaal uit! Want zeg nou zelf, na zo’n turbulente periode kan onze garderobe wel wat glitter & glamour gebruiken. Dompel jezelf onder met zoveel mogelijk glitters in je outfit. We helpen je een handje met een aantal van onze glitter proof tassen en clutches!

 

 Tassen in de foto: Valentino Bags portemonneePuccini ClutchGuess pasjeshouder

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt