Menu

17/11/2021

Gifts for Him

December betekent lootjestrekken, en we weten dat het lastig kan zijn om iets te kopen voor een man. Drie keer heb je een verzoek gedaan om het verlanglijstje in te vullen, maar tevergeefs. Er wordt geen gehoor aan gegeven, dus zit er niks anders op dan om zelf wat te verzinnen. Genesteld in je stoel zit je in je kamer te brainstormen. Maar dan krijg je een pop-up van je mail, en zie je dat Van Os een berichtje in je inbox heeft achtergelaten. Je ziet de link naar deze blog en de brainstorm kan gaan liggen, want de perfecte cadeaus hebben wij hieronder voor je klaarstaan!

*Klik op het artikel om naar de productpagina te gaan* 

 

 

Paraplu

Onlangs werd bekend dat er in 2020 in totaal 30.000 voorwerpen vergeten zijn door treinreizigers. Daaronder valt wellicht de paraplu van degene op je lootje. Vervelend voor hem, maar niet voor jou, want nu heb je in ieder geval een idee wat je hem wilt geven. Er zijn bij ons genoeg paraplu's om uit te kiezen, maar het gaat om kleine cadeau's dus raden wij een eenvoudige variant aan. Deze paraplu van Impliva is een paraplu zoals je hem kent. Simpel, van prima kwaliteit en slechts €9,95. Mocht je voor een dure variant willen gaan, dan kan je kiezen voor de Knirps Vision die volledig biologisch afbreekbaar is. Een groen cadeau die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleuren.

*Links Impliva, Rechts Knirps Vision*

 

 

 

 

 

Orbitkey Multi-Tool zwart

Zoveel mogelijk geven voor zo weinig mogelijk geld. De Multi-tool van Orbitkey (€12,95) is in dat geval het ultieme cadeau. Met functies als flessen openen, schroevendraaien en dozen openen is het een multifunctioneel item (niet voor niks heet het een Multi-tool). Het is al helemaal een goed cadeau als de ontvanger over een Orbitkey sleutelhanger beschikt. De tool is ook onderdeel van de Key Organizer giftbox. 

 

  

 

 

XD Design

In het informatie tijdperk waar we in leven gaat alles digitaal. Zelfs het tonen van kaartjes kan via je telefoon. Er is daarom niks vervelender dan dat je zonder batterij komt te zitten. XD Design heeft een uitstekende powerbank (4000 mAh voor €24,95) die jou uit de brand kan helpen. Overweeg daarom om dit als cadeau te geven. Leuk weetje: tegenwoordig zijn er genoeg tassen en koffers die erop zijn ingericht om je telefoon on-the-go op te laden. 

*Klik op de tas met USB-kabel om deze te bekijken*

 

  

 

 

Pasjeshouder Secrid

Een populaire gift is een Secrid pasjeshouder. Met de pin of zelfs met de telefoon betalen is de norm geworden, wat betekent dat contant geld steeds meer buitenspel komt te staan. De belangrijkste pasjes kan je meenemen in de pasjeshouder van Secrid. Dat scheelt weer wat ruimte in de broekzak of in de tas. Deze simpele variant (€24,95), verkrijgbaar in zes kleuren, is al meer dan genoeg om blij van te worden. Wil je een tandje verder gaan? Onlangs heeft Secrid een speciale collectie pasjeshouders uitgebracht in samenwerking met Het Mauritshuis en Het Rijksmuseum. De Nachtwacht, Meisje met de parel, Het puttertje en Bloemstilleven met een keizerskroon staan afgebeeld op deze Secrid items. 

 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt