Menu

27/10/2021

De Van Os Weersvoorspelling

Zelfs het Guinness Book of World Records kan de weerrecords niet meer bijhouden, zo snel en zo vaak worden ze verbroken. Kijken we naar het afgelopen jaar, dan is een zachte zomer iets wat ons het meest is bijgebleven. De herfst duurt momenteel voort en winter is coming. Deze jaargetijden staan bekend om hun neerslag. Daar moet je natuurlijk wel goed tegen beschermd zijn. Wij dopen onszelf voor één keer om in een meteorologisch instituut en voorspellen wat jij kunt verwachten aan bescherming.

*Klik op de afbeelding om naar het product te gaan* 

 

1. Rains

De komende tijd neemt de bewolking geleidelijk toe en navenant stijgt de kans op Rains. Houd daarom rekening met een plaatselijke bui en anticipeer op de verwachte millimeters. Kleed jezelf regenbestendig en bescherm je spullen tegen de druppels met een Rains tas. Vooral in het rug gebied zal er neerslag neervallen. Prettig is daarom de waterbestendige stof. De wind mag de komende dagen ook niet onderschat worden. Het kwik zal niet hoger stijgen dan 12°C. 

 

 

 

 

 

2. Regenhoezen

Is de tas niet voorzien van een waterbestendige stof? Gelukkig valt er meer regen naast je dan op je, maar de druppels die wél in de tas zone terechtkomen kunnen geweerd worden met een regenhoes. Een extra jas voor als het giet, zodat je spullen niet doorweekt raken, het is een prettige uitkomst. Gelukkig schijnt de zon achter de wolken. Tot die tijd, kan je kiezen voor een regenhoes. 

 

 

 

3. Paraplu's

Te koppig om een paraplu mee te nemen? Dan beter het hoofd in de regen dan de voeten nat, want stiekem weet je dat je fout zat. Of het nou miezerdruppeltjes zijn of hagelstenen zo groot als portemonnees, geen druppel raakt je aan met een goede paraplu. En goede paraplu's hebben wij genoeg! Stormbestendige of modieuze koepelparaplu's, het is maar wat de dag vraagt. 

 

 

 

4. Handschoenen

We zitten ondertussen in de elfde maand van het jaar, wat betekent dat het slot van 2021 nadert. Dat associëren we met kou, en daarom is het een wijs besluit om alvast aan handschoenen te denken. ''Had ik ze nou maar gekocht'' willen we voorkomen. Neem daarom een kijkje in ons assortiment handschoenen!

  

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt