Menu

19/10/2021

Dit zijn de najaarstrends van 2021 (2/2)

Als je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief is er een grote kans dat je de trends al voorbij hebt zien komen. Mocht je het gemist hebben, dan kan je in deze blog lezen wat helemaal hot is in de koude seizoenen. We hebben het over Get the Groove Bag, Chain it up en Monogramming; drie trends die wij gespot hebben op de catwalks. Niets is zo veranderlijk als het weer fashion, dus je doet er goed aan om je mode software te refreshen. 

 

Chain it up

Functioneel of niet. De ketting moet op je tas zitten om je look bij de tijd te houden. Korte kettingen die over de tas hangen, of langere kettingen die om je schouder gaan. Allemaal varianten die merken toepassen voor de Chain it up trend. Zo kiezen merken als Guess en Michael Kors vaak voor kettingen die om de schouderband te laten lopen. Een merk als Coach laat de ketting sierlijk over de tas hangen. Een opvallende manier om de tas eruit te laten springen. Let's Chain it Up!

 

 

Get the Groove Bag

Een trend die meer doet dan het oog verwennen, is Get the Groove Bag. Deze groene trend laat zien dat fashion meer is dan pronken met je kleding. Verwaarloosd afval of eerder gebruikte kleding zijn zomaar wat materialen die gebruikt kunnen worden om nieuwe tassen te maken. In eerdere blogs hebben wij al eens toegelicht waarom dit zo van belang is. Top fashion items maken van deze stoffen helpt alleen maar om zoveel mogelijk te recyclen en de Aarde wat meer lucht te geven. 

 

 

Monogramming

Logo's op een canvas dat zacht voor de ogen is. De ton-sur-ton kleurtonen maken de komende herfst en winter in elk geval milder. De herhalende terugkeer van logo's hebben we bij verschillende merken al vaker gezien, maar deze kleuren geven een nieuwe dimensie aan dit ontwerp. Het maakt het geheel wat chiquer en geeft de tas wat rust, omdat het effect van de logo's gekalmeerd wordt. Een smaakvolle trend die jouw gevoel voor mode tentoonspreidt.

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt