Menu

30/03/2021

4x the best glamour looks!

Glamour. Onlosmakelijk verbonden aan glitter, jurken en fashion van de bovenste plank. Denk aan Marilyn Monroe, Lady Di en Beyoncé. En denk ook vooral aan jezelf! Want in iedereen zit wat glamour. Hijs jezelf in die betoverende jurk en match ze met je sieraden. Daarbij hoort natuurlijk ook een magische tas die het geheel bijna compleet maakt. Bíjna compleet, want wat rest is het aantrekken van je glazen muiltjes en het wachten op de koets. Waan jezelf weer even prinses zoals vroeger en zoals de vier onderstaande dames. Hun schitterende looks hebben wij gekoppeld aan tassen die zich helemaal in dezelfde sfeer bevinden. Check it out!

 

1. Coccinelle pastel

Ruches, bloemen en een zachtekleurenpalet. Deze nieuwe Coccinelle Liya Python Lulala maakt deze luxueuze look helemaal af. Zie je de tas al zwieren aan je zijde? Coccinelle tassen zijn echte luxe producten en zijn gemaakt van leer. De kwaliteit ervan voel je direct! De gouden details dragen ook hun steentje bij aan de pracht van het gehele plaatje. Hoewel de outfit top is, komt die nog sterker tot bloei met deze tas! (Klik op de afbeelding om naar het product te gaan)

 

 

                                                                                          

  

2. Purple ruches

Ruches komen ook terug in deze oogverblindende jurk in lila. Waarom dan niet een tas die de vorm van ruches nabootst? Golvende lijnen zijn een terugkerend element in de My Rose collectie van MYOMY. De witte kleur past ook nog eens fantastisch bij het lila van de jurk. De schouderband is af te halen, zodat je de crossbodytas ook als clutch kunt gebruiken. (Klik op de afbeelding om naar het product te gaan)

 

 

   

 

3. Klassiek rood

Er zijn veel cliché openingen met het woord rood. Die laten we vandaag maar even achterwege. Kijk vooral even naar die prachtige jurk en de matchende rode Valentino Bags crossbodytas. Ook hier geldt dat je misschien liever geen crossbodytas wilt dragen. Gelukkig is ook deze tas aan te passen zodat het een clutch wordt. Doe simpelweg de ketting in de tas en voilà! Ready for the catwalk? (Klik op de afbeelding om naar het product te gaan)

 

                                                                                             

 

4. Navy Navy Navy

Als we het woord clutch noemen in een blog, dan moeten we haast wel Bulaggi noemen. Want wat een wonderschone clutches hebben zij! Kijk bijvoorbeeld naar deze prachtige navy clutch die aansluit op de hele look. Zo vertoon jij je van top tot teen in een schitterende kleur en hou jij je belangrijkste spullen op een mooie verzamelplek. (Klik op de afbeelding om naar het product te gaan)

 

  


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt